Snelle pasta: rucolapesto en edelgistvlokken
5 (100%) 3 votes

Deze super simpele pasta is zo klaar, binnen 15 minuten zet je hem op tafel! Het recept is verrassend dankzij de pesto die gemaakt wordt met rucola, walnoten en edelgistvlokken. Deze vlokken zijn 100% plantaardig maar hebben een kaasachtige smaak. Super leuk om mee te experimenteren in de keuken!

Wat heb je nodig?
Voor 2 personen
200 gram volkoren pasta
75 gram rucola
50 gram walnoten
Sap van ½ citroen
2 eetlepels edelgistvlokken
2 eetlepels olijfolie
2  handjes vol Parmezaanse kaas
Zwarte peper na smaak
Cherrytomaatjes naar wens

Hoe maak je de rucolapesto pasta?
Stap 1: Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.
Stap 2: Doe de rucola, walnoten, citroensap, edelgistvlokken, olijfolie, Parmezaanse kaas en peper in een kom. Maak de ingrediënten daarna fijn met de staafmixer zodat er een pesto ontstaat. Schep de pesto door de pasta.
Stap 3: Voeg ter garnering en voor extra smaak je nog wat cherrytomaatjes toe.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
Snelle pasta: rucolapesto en edelgistvlokken
Article Name
Snelle pasta: rucolapesto en edelgistvlokken
Description
Deze super simpele pasta is zo klaar, binnen 15 minuten zet je hem op tafel! Het recept is verrassend dankzij de pesto die gemaakt wordt met rucola, walnoten en edelgistvlokken. Deze vlokken zijn 100% plantaardig maar hebben een kaasachtige smaak. Super leuk om mee te experimenteren in de keuken!
Author