Print Friendly, PDF & Email

Smoothies, lekker voor elk moment van de dag! Helemaal toppers zijn de gezonde smoothies die goed zijn voor iets specifieks. Denk aan de ideale herstelsmoothie voor na een avond flink de bloemetjes buiten gezet te hebben, tot eentje die je helpt tegen het ziek zijn. Lees hier mijn top 5 gezonde smoothies!

foto-1-1080x675Anti-kater

Deze smoothie is de perfecte remedie tegen een heftige kater! Een heerlijke combinatie van wortel, appel, watermeloen, sinaasappel, grapefruit, rode biet en koobladeren. Gezond, lekker en effectief!

 

 

IMG_2449-1080x675Tegen verkoudheid en griep
Deze smoothie helpt tegen verkoudheid en griep. Een echte detox juice die je lichaam reinigt en alle slechte stoffen verwijderd, dan hoef je niet meer ziek te worden! Een heerlijke combinatie van citroen, knoflook, gember, mierikswortel, appel, peer en honing.

 

 

foto-6-1080x675Tegen hoofdpijn
Deze smoothie helpt tegen hoofdpijn. Iets waar we allemaal wel eens last van hebben. Het is een heerlijke combinatie van koolbladeren, broccoli, alfalfa kiemen, appel, wortel en aardbeien. Gezond, lekker en effectief!

 

 

foto-2-kopie-1080x675Voor een goede spijsvertering
Deze smoothie zorgt voor een betere spijsvertering. Het is een heerlijke combinatie van papaya, banaan, hennepzaadjes, gember en kaneel.

 

 

 

IMG_2473-1080x675Voor focus en concentratie
Deze smoothie zorgt voor een betere focus en concentratie. Deze smoothie zorgt voor een betere focus en concentratie. Het is een heerlijke combinatie van tahini, spirulina, appel, lecithine granulaat en water.

 

 

Heb jij één of meer van deze recepten wel eens gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw ervaring via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd! 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Top 5: gezonde smoothies
Published On
Average Rating
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)