Print Friendly, PDF & Email

Mede vegetariër Anne, bij de meeste mensen vooral bekend als Anne Travel Foodie, inspireert mensen met haar succesvolle Instagram account om te genieten van vegetarische lekkernijen. De meeste gerechten zijn heel gezond, maar een lekker taartje op z’n tijd is ook welkom! Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. We hebben al heel wat lekkere foto’s voorbij zien komen, zoals de pindakaas foto’s van vorige keer, en vandaag is het alweer tijd voor de laatste foto. Deze foto is de meest populaire foto van Anne’s Instagram account en kreeg maar liefst 2500 likes!

 

Hoe maak je deze citroen cake?
‘Deze citroen cake is verreweg mijn meest populaire foto op Instagram. Wellicht is het door de mooie kleurtjes van de bosvruchten of het romige geel van de cake, maar het kan ook komen omdat deze cake niet alleen vegetarisch is, maar ook veganistisch en gluten vrij.

Ik maakte hem met een glutenvrije bakmix voor citroencake en in plaats van de boter en eieren die je er normaal aan toe moet voegen, gebruikte ik margarine, soya yoghurt en een geprakte banaan.
En ik denk vooral dat de versiering van bessen en frambozen ervoor heeft gezorgd dat deze foto zo populair werd op Instagram!’

Dit was de laatste foto van Anne, maar je kan natuurlijk een kijkje nemen op haar website voor meer vegetarische gerechten.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

 

Summary
TRENDING: Kleurrijke citroen cake
Article Name
TRENDING: Kleurrijke citroen cake
Description
Anne deelt speciaal voor De Hippe Vegetariër haar meest populaire Instagram foto’s met ons. Vandaag deelt ze het recept van deze citroen cake.
Author