Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (3 stemmen)

Lunchen met pannenkoeken, iets wat vroeger echt een cadeautje was! In het nieuwe kookboek van Suzanne Beekenkamp ‘Vaker plantaardig’ is dit heerlijke lunchrecept te vinden voor hartige pannenkoeken. Varieer met de kruiden en groenten die jij lekker vindt en je schotelt jezelf zo een heerlijke plantaardige lunch voor!

Ingrediënten
voor 4 pannenkoeken
150 g kikkererwtenmeel
250 ml water
1 el verse bieslook, fijngesneden
snufje peper
olie om in te bakken

voor de topping
hummus, zelfgemaakt
groenten naar wens, gegrild

Bereidingswijze
1. Doe het kikkererwtenmeel en het water in een kom en meng dit met een garde. Roer naar smaak wat bieslook en peper door dit beslag. Laat het beslag een halfuur staan.
2. Verhit een klein beetje olie in een pan en laat de pan goed heet worden. Schep een een flinke lepel beslag in de pan. Bak de pannenkoek aan beide kanten gaar.
3. Besmeer de pannenkoek met hummus en beleg daarna met gegrilde groenten.

Tip: Je kunt de pannenkoek ook beleggen met gebakken champignons en spinazie.

Heb Ben jij benieuwd geworden naar ‘Vaker plantaardig!’? Of heb jij dit recept al eens gemaakt? Laat het ons weten in een reactie, op Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

Vaker plantaardig
Suzanne Beekenkamp
€24,95 | Passie
ISBN 978-94 92847 08 9

Vaker plantaardig!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Hartige pannenkoeken
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)