Print Friendly, PDF & Email

Een snelle vegetarische borrel? Deze chocolade zeezout popcorn heb je binnen 15 minuten op tafel! Een leuke variatie op de normale popcorn en super smaakvol. Je kan het ook van tevoren klaarmaken en variëren met stroop, kaneel en gedroogde stukjes appel. Maak jij dit weekend dit borrelhapje? Scroll dan snel naar onderen en kijk hoe je de rest van jouw borrel kunt winnen. YUM!

Ingrediënten
50 gram pure chocolade
150 gram Smaakt popcorn
snufje zeezout
circa 1 eetlepel Smaakt zonnebloemolie

Extra nodig
Pan met dikke bodem en deksel

Bereidingswijze
Verhit de olie in de pan en voeg de popcorn toe. Doe de deksel op de pan en laat de popcorn poffen. Smelt in de tussentijd de chocolade. Au bain marie (een kommetje op heet water) is een goede manier om chocolade te laten smelten. Als de popcorn gepopt is, haal je het uit de pan. Strooi de chocolade erover en het zeezout. Zet eventueel de popcorn in de koelkast om de chocolade hard te laten worden.

Met dank aan Smaakt voor de vega borrelinspiratie!

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
Vega borrel in 15 min: chocolade zeezout popcorn + WIN
Article Name
Vega borrel in 15 min: chocolade zeezout popcorn + WIN
Description
Een snelle vegetarische borrel? Deze chocolade zeezout popcorn heb je binnen 15 minuten op tafel! Een leuke variatie op de normale popcorn en super smaakvol. Je kan het ook van tevoren klaarmaken en variëren met stroop, kaneel en gedroogde stukjes appel.
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!