Print Friendly, PDF & Email

Ben je op zoek naar inspiratie voor vegetarisch broodbeleg? We got you! Vandaag delen wij een lunch recept voor een broodje met heerlijke kruidige smaken van Quorn Vegan Spread Chicken Curry Style en een frisse noot van granaatappel. Lees snel verder, want dit wil je 😉

Quorn
Quorn heeft maar één missie: meer mensen te laten genieten van heerlijke vleesvrije maaltijden! Om dat zo makkelijk mogelijk te maken heeft Quorn een brede lijn aan vleesvervangers, onder andere voor op brood. De producten en spreads zijn perfect om welbekende broodjes van vroeger te moderniseren! En dat ook nog zonder in te leveren op smaak of voedingswaarde. Alle producten uit het assortiment zijn gemaakt op basis van mycoproteïne. Een super-eiwit dat heerlijk smaakt en tegelijkertijd gezond is voor jou en de planeet. Vandaag gebruikten wij de Quorn Vegan Spread Chicken Curry Style om een bijzonder broodje te maken. Dit wil je!

Ingrediënten
voor 4 personen
8 plakken volkoren speltbrood
2 verpakkingen Quorn Vegan Spread Chicken Curry Style
½ komkommer, in kleine blokjes
100 g granaatappelpitjes
5 g koriander, fijngesneden

Bereidingswijze
1. Verdeel de boterhammen over de borden, leg op elk bord 2 boterhammen open neer en bestrijk met Quorn Vegan Spread Chicken Curry Style.
2. Garneer de sandwiches met de komkommerblokjes, granaatappelpitjes en koriander.

Heb jij dit broodje gemaakt? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Vegan curry sandwich met granaatappelpitjes en koriander
Published On
Preparation Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)