Zelf pindasaus maken met 4 ingrediënten
5 (100%) 1 vote[s]

Het barbecueseizoen is van start en dat betekent dat wij ieder moment aangrijpen om de kolen aan te steken en de lekkerste groentecreaties maken! Tijdens het BBQ seizoen mag deze klassieker niet ontbreken: pindasaus. Lekker over een vegetarisch spiesje, maar ook om stokbrood in te dippen. Zelf pindasaus maken is eigenlijk heel makkelijk en snel. Probeer het zelf!

Ingrediënten
voor 4 personen
5 el pindakaas
250 ml water
3 el ketjap manis
1 el sambal

Bereidingswijze

  1. Meng in een steelpan de pindakaas, ketjap manis en sambal en roer alles goed door elkaar.
  2. Voeg het water toe, roer nogmaals door en verhit de pan op en lage temperatuur.
  3. Laat de pindasaus langzaam opwarmen en roer af en toe door met een garde om klontjes te voorkomen.
  4. Haal de pindasaus, wanneer deze warm is van het vuur en serveer met je favoriete spiesje of dip met stokbrood. Smakelijk!

Wat is jouw favoriete barbecuesaus? Heb jij dit recept voor pindasaus gemaakt? Vertel ons jouw favorite saus of deel een foto van jouw creatie via een reactie op de webiste, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Zelf pindasaus maken in een handomdraai
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!