Print Friendly, PDF & Email

Nu we veel binnen moeten blijven, kunnen we onze tijd maar het beste waardevol besteden. Daarom delen wij de deze week op De Hippe Vegetariër elke dag een quarantaine comfort food recept! En wat past er beter bij het druilerige herfstweer dan comfort food, om onder een dekentje of bij kaarslicht te eten. Dus ga lekker de keuken in, ontdek nieuwe recepten en #staypositive! Vandaag op het menu: zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie!

Deze bijzondere pasta is eens wat anders dan een standaard pasta bolognese! Schenk alvast een drankje voor jezelf in en verwen jezelf met deze heerlijke pasta. #staypositive

Ingrediënten
Voor 4 personen
250 g Linguine al Nero di seppia
400 g spinazie
1 flinke el White Truffle Sauce
een scheut Marc-de-champagne azijn

Ter garnering
extra vierge olijfolie met witte truffel
75 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Kook als eerste de Linguine al Nero di seppia in 6-8 minuten gaar en giet het af.
  2. Roerbak daarna de spinazie en blus die op het einde af met een scheut Marc-de-champagne-azijn.
  3. Meng vervolgens een flinke eetlepel White Truffle Sauce door de pasta.
  4. Leg de spinazie in een diep bord, dresseer daar de pasta overheen en garneer me geraspte Parmezaanse kaas.
  5. Maak het gerecht af met nog wat extra vierge olijfolie met witte truffel. Eet smakelijk!

Geniet van dit quarantaine comfort food en stay positive! #staypositive

Heb jij dit #staypositive recept gemaakt? Of een ander recept uit de reeks? Laat het ons weten in een reactie, op Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen! Je krijgt 5 euro korting met code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!