Print Friendly, PDF & Email
3.8/5 - (6 stemmen)

tomeatoburgerTweesterrenrestaurant &Samhoud is weer on the roll! Eerder schreef ik over hun bijzondere vegetarische kant-en-klaarmaaltijden die nu ook bij de Albert Heijn beschikbaar zijn, en nu introduceert chef Moshik Roth zijn unieke tomatengehakt in burgervorm in de Albert Heijn to go!

&Samhoud Food
Salem Samhoud en Moshik Roth hebben samen een veelzijdig bedrijf met een diversiteit aan specialisaties. Naast het tweesterrenrestaurant en het consultancy bureau is er ook &Samhoud Food. In initiatief dat eten met een visie op de kaart zet: ongewoon lekkere gerechten zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid en – daar worden wij blij van – innovatie met groente! Deze drie basisprincipes probeert &Samhoud Food voor het brede publiek beschikbaar en toegankelijk te maken. En hiervan is de Tomeato Burger natuurlijk een geweldig voorbeeld!

IMG_1185&Tomeato Burger
De Tomeato Burger van &Samhoud doet denken aan een klassieke burger, maar dan op basis van tomaat! De originele cheeseburger was het uitgangspunt, waarbij het vlees werd vervangen door een innovatieve bereiding van tomaat. Sinds kort is de Tomeato Burger van &Samhoud Food vers bereid verkrijgbaar bij AH to go. Zo maakt &Samhoud Food samen met Albert Heijn lekker, verantwoord en gevarieerd eten voor onderweg bereikbaar. Moshik Roth: “Wij maken herkenbare en toegankelijke producten waarmee we consumenten verleiden om bewustere keuzes te maken en te laten zien dat groente eten heel lekker is. Een hippe burger die past bij de huidige trends.” En de burger bevat maar liefst 54% tomaat en heeft een voedingswaarde van 356 calorieën per burger.

Meer weten over de actie? Kijk op food.samhoud.com/nl/actie

Summary
Tomeato Burger &Samhoud + WINACTIE
Article Name
Tomeato Burger &Samhoud + WINACTIE