
In mijn keuken
- 21 September 2025
Moestuinier Wendy Frehé: “Iedereen kan een succes van een moestuin maken.”
Ruim veertig jaar bestiert ze haar eigen moestuin in het Brabantse Stevensbeek
- Nicole Mulders
Ruim veertig jaar bestiert ze haar eigen moestuin in het Brabantse Stevensbeek
Plantalia is een zelfoogst- en pluktuinderij
Hij is zo zeker als wat, als het op zijn droom aankomt: het behalen van een Michelinster voor zijn vegetarisch restaurant
Het ontving als eerste Nederlands bedrijf het biocyclic vegan kenmerk*: No Shit boerderij Zonnegoed in Flevoland
De positieve relatie tussen vegetarische en veganistische voeding op het klimaat is keer op keer bewezen
De Bossche bistro ‘Eten bij Fret’ bestaat nog geen twee jaar en kreeg eind vorig jaar al de Vegan Award
Knisper is een relatief nieuwe koffiebar in het centrum van Venray
Hoe is het gesteld met het vegetarisch landschap anno nu
Ilse van Lier: “Kinderen moeten we gezonder laten eten