Best gelezen recepten in 2018
Romy Kok

Best gelezen recepten in 2018

zondag 23 december 2018
Wat was 2018 een top jaar! Jullie lazen massaal De Hippe Vegetariër en daar willen we jullie ontzettend voor bedanken. Wij zijn heel blij dat wij jullie dagelijks mogen inspireren met onze artikelen. Benieuwd welke het meest gelezen worden? Deze week delen wij elke dag jullie favoriete artikelen! Vandaag: de best gelezen recepten in 2018!

In het seizoen: Pastinaak puree
  • 21 January 2018

In het seizoen: Pastinaak puree

Het is geheel terecht dat pastinaak geen vergeten groente meer is, want het is veelzijdig en ontzettend gezond

  • Isabel Boerdam
Recept bekijken


veggie-in-20-minuten-gevulde-tomaat-met-couscous-en-spinazie/[/embed]

top-5-recepten-voor-groentekoekjes/[/embed]

Savooiekool rolletjes met vegan gehakt
  • 27 November 2018

Savooiekool rolletjes met vegan gehakt

Ken je de maaltijdbox Ekomenu al

  • Lieske van der Waals
Artikel bekijken


top-5-recepten-met-linzen/[/embed]

Mojito Cheesecake
  • 01 December 2018

Mojito Cheesecake

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb eens in de zoveel tijd zoete cravings

  • Romy Kok
Artikel bekijken


Linzenschotel met cashewnoten, zoete aardappel en spinazie
  • 27 September 2021

Linzenschotel met cashewnoten, zoete aardappel en spinazie

Ken je de maaltijdbox Ekomenu al

  • Isabel Boerdam
Artikel bekijken


top-5-lijstjes/top-5-wraps/[/embed]

Zelf rode currypasta maken
  • 06 January 2018

Zelf rode currypasta maken

Curry kan je natuurlijk heel makkelijk maken met currypasta uit de supermarkt, maar hoe lekker is het als je het zelf hebt gemaakt

  • Chantal Meijer
Artikel bekijken


Geblakerde prei met vinaigrette en een gepocheerd ei
  • 25 November 2018

Geblakerde prei met vinaigrette en een gepocheerd ei

Wij zijn dol op koken met groenten en proberen hier soms extra creatief mee te zijn

  • Lieske van der Waals
Artikel bekijken


 

Wat was jouw favoriete recept in 2018? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

Lees ook

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
  • 28 August 2025

Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend

Het einde van de zomervakantie is in zicht

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
  • 04 September 2025

Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem

Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.