- 04 April 2018
Basics to Brilliance: Simpele spinazie-ricottagnocchi
Donna Hay, bekend van onder andere haar populaire kook televisieprogramma Fast, Fresh en Simple, heeft in totaal 25 kookboeken geschreven waarvan er wereldwijd wel 6 miljoen exemplaren zijn verkocht
- Rosa Kuijpers
- 07 January 2018
In het seizoen: Gnocchi van pastinaak
Je zou er misschien niet zo snel aan denken, maar je kan ook gnocchi van pastinaak maken
- Isabel Boerdam
- 09 October 2019
Zelfgemaakte gnocchi van aardappel met boerenkool en paddestoelen
Of zelf gnocchi maken moeilijk is
- Lieske van der Waals
- 04 September 2019
Geroosterde wintergroenten en gnocchi met paddenstoelen-baharatsaus
Wil je graag lekker, vegetarisch, gezond én duurzaam eten
- Lauren Kreijger
- 09 May 2019
Recept: Knolselderijgnocchi met daslook-walnootboter & biet
Vandaag delen wij het recept uit ‘Home Sweet Home XMAS’ van Yvette van Boven
- Daniëlle van Kampen
Wat is jouw favoriete gnocchi recept? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
Lees ook

- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
1 Reacties
Gnocchi met druiven en walnoten (primi) Ingrediënten * Pak gnocchi * Handje witte druiven * Poedersuiker * ½ handje gehakte walnoten * Vierkazensaus van b.v. Taleggio, Emmentaler, Provolone en Pecorino (diPienza) * Oatly room, (slag)room of Crème fraîche * 50 gram ongezouten boter * 50 gram meel 1. Ontvel en halveer de druiven en verwijder de pitten 2. Leg de helften met de open kant naar boven, op een vel bakpapier 3. Bestrooi met poedersuiker 4. Bak ze 10 minuten in de oven op 180 graden 5. Kook de gnocchi 6. Maak vierkazensaus 7. Voeg crème fraîche of room aan de vierkazensaus toe, 8. Schep de gnocchi op de borden, garneer met druiven, walnoten en kaassaus 9. Serveer met rode wijn!!!
11:48 19 januari 2024Hoi Wobbe, wat klinkt dit lekker! Deze gaan wij ook een keertje proberen :-) YUM!
11:48 19 januari 2024Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.