Top 5: Nationale Week Zonder Vlees recepten
Mariëlle van Stek

Top 5: Nationale Week Zonder Vlees recepten

zondag 08 maart 2020
Morgen is het eindelijk zover: de Nationale Week Zonder Vlees gaat van start! Dit initiatief van onze eigen Isabel Boerdam vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Wij doen natuurlijk allemaal mee, jullie ook? Om je te voorzien van genoeg inspiratie om een week gezond én lekker te eten, hebben wij het Week Zonder Vlees magazine gemaakt. Hierin staat hoe je vlees op een volwaardige manier kunt vervangen. Denk aan het gebruiken van eieren, peulvruchten, noten, zeewier, oesterzwammen of een kant-en-klare vleesvervanger. Wij zetten daarom vijf recepten voor je op een rij, waar zo'n vleesvervanger de hoofdrol in speelt!

Hummus plate met falafel, geroosterde kikkererwten en groenten
  • 16 December 2017

Hummus plate met falafel, geroosterde kikkererwten en groenten

  • Chantal Meijer
Artikel bekijken


Oranje paprika shakshuka met pittige paprikasaus en boerenkool
  • 14 September 2021

Oranje paprika shakshuka met pittige paprikasaus en boerenkool

  • Lieske van der Waals
Artikel bekijken


Vegan budget: sushibowl met knapperige tofu en nori
  • 01 February 2020

Vegan budget: sushibowl met knapperige tofu en nori

  • Lauren Kreijger
Artikel bekijken


Plantaardige Quorn Supreme burger boordevol eiwitten
  • 16 October 2019

Plantaardige Quorn Supreme burger boordevol eiwitten

  • Isabel Boerdam
Artikel bekijken


Zelf cashew-walnoten pasta maken
  • 11 February 2020

Zelf cashew-walnoten pasta maken

  • Lauren Kreijger
Artikel bekijken


Wat ga jij maken tijdens de Nationale Week Zonder Vlees? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.