...

Top 5: recepten met tomaat

door | 4 okt 2020 | Recepten, tomaten, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Het mag dan wel officieel een vrucht zijn, op culinair gebied gebruiken wij de tomaat als een groente. Een erg veelzijdige groente, die in veel van onze gerechten is terug te vinden. Onze favoriete gerechten met tomaat? Die zie je hier in onze top 5!

Jamie Oliver’s VEG! risotto met geroosterde tomaat

Tomaten-ricottataart

Maaltijdsoep van geroosterde paprika en Honingtomaten®

Witte bonen gnocchi bake met tomaten-paprikasaus

Tempeh teriyakibowl met Honingtomaten®

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen! Je krijgt 5 euro korting met de code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
Top 5: recepten met tomaat
Article Name
Top 5: recepten met tomaat
Description
De tomaat is een erg veelzijdige groente, die in veel van onze gerechten is terug te vinden. Zie hier onze favorieten recepten!
Author
Lauren Kreijger
Volg Lauren

Lauren Kreijger

Receptontwikkelaar at De Hippe Vegetariër
Lauren is student Voeding & Diëtetiek. Deze foodie zit vaak met haar neus in de boeken: op zoek naar inspiratie voor recepten of om te leren over voeding. Koken doet ze graag, net zoals eten en schrijven. Lauren bezoekt de nieuwste eettentjes in Amsterdam om deze vervolgens van top tot teen te beoordelen.
Lauren Kreijger
Volg Lauren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt