Print Friendly, PDF & Email
4.1/5 - (14 stemmen)

Met De Hippe Vegetariër wilden we dit jaar uitpakken met kerst! Daarom hebben we, in samenwerking met verschillende merken, een e-book ontwikkeld met als insteek: een vegetarische kerst! Dit e-book is gevuld met feestelijke recepten, waarmee je iedere vega(n) en vleesliefhebber mee verrast. Denk aan complete borrelplanken, spetterende desserts en alles daartussenin, in een feestelijk ontwerp: een Veggie Christmas met De Hippe Vegetariër!

Psst… we geven je een kleine sneak peek!

Feestelijk én vega(n)
Met kerst draait het om samen zijn met vrienden en familie en (als je het ons vraagt) natuurlijk ook om lekker eten. Daarom vind je in dit e-book maar liefst 20 recepten die je kunt maken voor het hele gezin: je verre tante die al vegetariër is zo lang als je je kan heugen of natuurlijk voor de nieuwe geliefde van je broer die vegan eet. In dit digitale receptenboek vind je 20 vega(n) kerstrecepten voor vier feestelijke gangen. Deze 20 recepten zijn onderverdeeld in vier categorieën. Denk hierbij aan, complete borrelplanken, originele voorgerechten, onvergetelijke hoofdgerechten en natuurlijk: spetterende desserts.

KLIK HIER ÉN JE GRATIS DOWNLOAD START METEEN!

Ons kerstcadeau voor een vega(n) kerst!
Dit receptenboek is ons cadeau aan jou, met als doel je te inspireren en je een handje op weg te helpen in de vega(n) kerstkeuken. Want wat is nou leuker dan samen met elkaar genieten van een gezellige én smaakvolle kerst?! Met dit e-book staat er dit jaar voor ieder wat wils op de kersttafel! Zelf inspiratie genoeg? Deel dit e-book dan met vrienden, familie of met collega’s. Tot slot, hopen wij dat jullie er net zo veel plezier van hebben als wij hebben gehad met het maken!

Namens team De Hippe Vegetariër, wensen we iedereen een Merry Veggie Christmas -x– 

Heb jij een recept uit het ‘Veggie Christmas’ e-book gemaakt rond de feestdagen? Laat ons in een reactie, op Instagram of Facebook weten wat je er van vindt. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
NIEUW GRATIS E-BOOK: VEGGIE CHRISTMAS
Article Name
NIEUW GRATIS E-BOOK: VEGGIE CHRISTMAS
Description
Dit jaar wilden we uitpakken met kerst! Daarom hebben we een e-book ontwikkeld: het Veggie Christmas e-book met 20 vega én vegan recepten!
Author