Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: burgers en pasta met zeewier van Olijck, het prachtige LEAFS kookboek van Carola de Kanter, Sprouted Seeds van Biotona, nieuwe Beetroot Granola van BioToday en Hot Chili BBQ sauzen van Oil & Vinegar voor de echte stoere BBQ-er!

De top 5 van deze week

  1. Zeegroente burgers & pasta van Olijck: gemaakt met minstens 5 gram wakame en dulse zeewier voor de optimale gezondheid. Heerlijk als tagliatelle, ravioli met ricotta paksoi en witte kool, of in burgervorm met linzen walnoten en champignons of met witte bonen venkel en kappertjes. Zeker het proberen waard, ook voor de kids!
  2. LEAFS van Carola de Kanter: prachtig uitgegeven kookboeken van Good Cook, vol met verrassende vegetarische seizoensgerechten uit Carola haar moestuin, kas, fruittuin en boomgaard. Smullen zowel voor het oog als voor de buik! Wat een heerlijk boek, ook mooi wanneer je er niet uit kookt en hem alleen op de salontafel legt…
  3. Sprouted Seeds van Biotona: ideaal voor je ontbijt of over een salade, mengsel van gekiemende biologische zaden waaronder boekweit, broccoli, bruine gierst, haver, luzerne, pompoen, rode quinoa, witte en zwarte sesam en zonnebloem. Dankzij het kiemen neemt je lichaam de goede voedingsstoffen beter op!
  4. Beetroot Granola: wéér een leuke nieuwe uitvinding van BioToday! Krokante ontbijtgranen, dit keer gecombineerd met – jawel – rode biet. Verder stiekem vrij naturel met havervlokken, rozijnen en appel, zoals je gewend bent. Probeer ook eens de Banana Bread Granola, mijn persoonlijke favoriet!
  5. Hot Chili BBQ sauzen van Oil & Vinegar: deze zomer stort Oil & Vinegar zich op de unieke Hot Chili BBQ sauzen! Niet zomaar smaakmakers voor bij de BBQ, nee van over de hele wereld, inclusief de heetste Ghost Chili Peper aldus het Guiness Book of Records! Je kan je eigen grenzen vandaag en morgen nog testen in de winkels: hoe heet durf jij te gaan?

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Title
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description

Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!