Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik elke week verrast met pakketjes en in het bijzonder nieuwe vegetarische producten! Vaak zitten hier hele mooie, duurzame producten of guilty pleasures bij die ik graag met jullie wil delen. In dit artikel deel ik mijn favoriete vega en vegan ontdekkingen. De producten die deze week mijn aandacht hebben getrokken zijn de Philips Airfryer XXL, Butcha Kombucha, Fairtrade original wereldproducten, Crisstory Fruitworst en de nieuwe smaak van Grünten Veggie Oats: Pecan-banaan!

Philips Airfryer XXL
De Philips Airfryer was bij ons al langere tijd bekend. Met behulp van dit super handige en gezonde keukenapparaat hebben wij al veel heerlijke recepten bereid. Nu heeft Philips de technologie nog verder aangescherpt in een gloednieuw model dat vanwege zijn grote formaat geschikt is voor het hele gezin (of super gezonde studentenwoning). De Philips XXL Airfryer heeft ingebouwde Smart Sensing-technologie, die het koken met de Airfryer nu nog gemakkelijker maakt. Met behulp van de informatie die de speciale sensoren registreren, worden vanzelf het juiste aantal graden en de nodige kooktijd ingesteld. Deze hoef je dus niet meer zelf voor verschillende producten en hoeveelheden te berekenen! Daarnaast gebeurt het verwarmen effectief en wordt het overtollige vet weggeleid voor een lekker en clean resultaat. Vanwege het efficiënte gebruik van stroom is het koken met de Airfryer nog zuiniger dan de oven! Leuk detail: de bedieningsknopjes zijn bij deze editie glamorous rosé-gold.

Butcha Kombucha
Kombucha is een drankje dat in korte tijd erg populair geworden is, maar bij sommigen toch nog niet helemaal bekend is. Dat het drankje gefermenteerd is en een levende cultuur bevat, klinkt misschien niet meteen aantrekkelijk. Toch is het een populair drankje, vanwege de smaak en de gezondheidsvoordelen die het met zich mee zou brengen. In China, waar het oorspronkelijk vandaan komt, werd het dan ook wel onsterfelijkheidsdrank genoemd. Dit komt door de probiotische eigenschappen en aminozuren die het drankje bevat. Nu het ook in het Westen in opkomst is, komen er steeds meer verschillende smaakjes bij. Butcha kumbocha introduceerde de kombucha met bloedsinaasappel en bergamot, een variant met ginger en kefir lime én een bijzondere combinatie van hop en grapefruit. Dit is voor de beginnende kombucha drinker een hele smaakvolle manier om kennis te maken met het drankje en voor de gevorderde drinker een lekkere afwisseling! Tip: zet ze lekker koud, en vergeet niet te schudden voor je ze openmaakt!

Fairtrade Original wereldproducten
Dat Fairtrade Original prachtige en bovenal eerlijke producten verkoopt, wisten we al. Wij hebben het al vaker gehad over de jackfruit uit blik, maar de ananas op eigen sap is ook fantastisch, en heb je de donkere chocoladepasta al een keer geprobeerd? Hemels! Nu heeft Fairtrade Original het aanbod uitgebreid met producten die verschillende werelddelen steunen. Zo kun jij bijdragen aan eerlijke omstandigheden in deze gebieden en tegelijkertijd thuis van de cultuur genieten. Zo is er nu keuze tussen kruidenpasta voor Mexicaanse enchilada’s, shakshuka uit Tunesië, peulvruchten uit India, korma saus uit Sri Lanka en groene curry uit Thailand. Hiermee bereid jij makkelijk een wereldse maaltijd!

Crisstory Fruitworst
Dit hechte familiebedrijf heeft één missie: mensen dichter bij elkaar brengen. Wat mensen dichter bij elkaar brengt? Borrelen natuurlijk, en genieten met een beetje bourgondische gezelligheid. Crisstory Fruitworst wilde deze gezelligheid combineren met een plantaardig product. Geboren uit een liefde voor naasten én de wereld, ontstond de fruitworst. Een worst gemaakt van gedroogd fruit, maar goed te combineren met hartige producten. De worsten zijn verkrijgbaar in 4 verrassende smaken: citroen met tijm, zoete tomaat, spicy paprika en drie soorten pepers. Stuk voor stuk zijn ze vegan en glutenvrij, voedzaam en gezond!

Grünten Veggie Oats
Al eerder schreven wij over de groentegebakjes van Grünten, waar we erg over te spreken waren. Nu heeft dit merk een ambitieuze missie, namelijk Nederland inspireren om meer groenten te eten, en daarom hebben ze een nieuwe smaak uitgebracht. Wij stonden natuurlijk vooraan in de rij om deze te bemachtigen. De nieuwe smaak banaan veggie oats is een hele goede toevoeging aan de bestaande smaken, en is samen met de carrot cake zeker onze favoriet. Er is geen feestelijkere manier om aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten komen!

Kende jij deze producten al? Welke zou je wel willen proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook of Instagram. We horen jouw mening heel graag!

 

Summary
Nieuwe vegetarische producten #67
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #67
Description
Als blogger word ik vaak verrast met pakketjes en nieuwe vegetarische producten. Ik test ze uit en deel mijn favoriete nieuwe vegetarische ontdekkingen!
Author