...

NIEUW GRATIS E-BOOK: VEGGIE CHRISTMAS

door | 1 dec 2021 | Adv, Feestdagen, Kookboeken

Print Friendly, PDF & Email

Met De Hippe Vegetariër wilden we dit jaar uitpakken met kerst! Daarom hebben we, in samenwerking met verschillende merken, een e-book ontwikkeld met als insteek: een vegetarische kerst! Dit e-book is gevuld met feestelijke recepten, waarmee je iedere vega(n) en vleesliefhebber mee verrast. Denk aan complete borrelplanken, spetterende desserts en alles daartussenin, in een feestelijk ontwerp: een Veggie Christmas met De Hippe Vegetariër!

Psst… we geven je een kleine sneak peek!

Feestelijk én vega(n)
Met kerst draait het om samen zijn met vrienden en familie en (als je het ons vraagt) natuurlijk ook om lekker eten. Daarom vind je in dit e-book maar liefst 20 recepten die je kunt maken voor het hele gezin: je verre tante die al vegetariër is zo lang als je je kan heugen of natuurlijk voor de nieuwe geliefde van je broer die vegan eet. In dit digitale receptenboek vind je 20 vega(n) kerstrecepten voor vier feestelijke gangen. Deze 20 recepten zijn onderverdeeld in vier categorieën. Denk hierbij aan, complete borrelplanken, originele voorgerechten, onvergetelijke hoofdgerechten en natuurlijk: spetterende desserts.

KLIK HIER ÉN JE GRATIS DOWNLOAD START METEEN!

Ons kerstcadeau voor een vega(n) kerst!
Dit receptenboek is ons cadeau aan jou, met als doel je te inspireren en je een handje op weg te helpen in de vega(n) kerstkeuken. Want wat is nou leuker dan samen met elkaar genieten van een gezellige én smaakvolle kerst?! Met dit e-book staat er dit jaar voor ieder wat wils op de kersttafel! Zelf inspiratie genoeg? Deel dit e-book dan met vrienden, familie of met collega’s. Tot slot, hopen wij dat jullie er net zo veel plezier van hebben als wij hebben gehad met het maken!

Namens team De Hippe Vegetariër, wensen we iedereen een Merry Veggie Christmas -x– 

Heb jij een recept uit het ‘Veggie Christmas’ e-book gemaakt rond de feestdagen? Laat ons in een reactie, op Instagram of Facebook weten wat je er van vindt. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
NIEUW GRATIS E-BOOK: VEGGIE CHRISTMAS
Article Name
NIEUW GRATIS E-BOOK: VEGGIE CHRISTMAS
Description
Dit jaar wilden we uitpakken met kerst! Daarom hebben we een e-book ontwikkeld: het Veggie Christmas e-book met 20 vega én vegan recepten!
Author
Lieske van der Waals
Volg Lieske

Lieske van der Waals

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Lieske is een echte foodie, instagram-ster en hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër. Lieske is dol op reizen, koken, eten, schrijven en genieten van het leven. Ook kan ze uren door kookboeken bladeren om nieuwe inspiratie op te doen. Op de redactie zien we haar altijd bezig met eten, horen we haar altijd praten over eten en meestal is ze in de keuken te vinden!
Lieske van der Waals
Volg Lieske

2 Reacties

 1. Marleen

  Buiten is het slecht weer en dan begin je al snel aan de laatste maand van het jaar te denken. Het is nu weliswaar 2022, maar ik ben heel blij dit gevonden te hebben. Mijn dank. Het wordt ‘even rekenen’ voor wat betreft de hoeveelheden ingrediënten, want ze zijn maar met ons tweeën….. Gaat dat (te) lastig worden, dan: lang leve de vriezer.

  Antwoord
  • Karlijn Swaen

   Hi Marleen,

   Wat leuk dat we je blij hebben kunnen maken met dit e-book! Ik hoop dat jullie hier lekkere gerechten uit zullen maken.
   Wellicht erg vroeg, maar alvast een fijne kerst!

   Groet,
   Karlijn

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt