...

Top 5: Filmavond snacks

door | 5 nov 2023 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Met de dagen die korter worden en de kou die zich langzaam laat voelen, is het hoog tijd om gezellig samen binnen te zitten. En wat is er nu beter dan een perfecte filmavond om van te genieten? Maar laten we eerlijk zijn, een filmavond is niet compleet zonder heerlijke snacks! En laten we het nóg beter maken, waarom niet een beetje extra moeite doen om jou en je filmmaatje te verwennen met wat lekkers? Daarom hebben we speciaal voor jou een top 5 lijstje samengesteld met verrukkelijke recepten voor snacks die je bij de film kunt smullen. Geen standaard chips en popcorn deze keer, maar heerlijke recepten die je filmavond naar een hoger niveau tillen. Dus pak je deken en zet je schrap voor een onvergetelijke avond vol lekkers!

Netflixplank voor twee

Aardpeerchips

Popcornmix met knoflook en Parmezaanse kaas

Dips: nachochips en quesodip

Chocoladerondjes met popcorn

Ga jij deze recepten proberen? Of heb jij nog andere snacks voor bij de film die we echt moeten proberen? Laat het ons dan weten op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Filmavond snacks
Article Name
Top 5: Filmavond snacks
Description
Speciaal voor jou een top 5 lijstje gemaakt met heerlijke snacks die je filmavond naar een hoger niveau tillen. Waar wacht je nog op?
Author
Tessa Emmen
Volg Tessa

Tessa Emmen

Experimenterende foodie at De Hippe Vegetariër
Bij onze stagiair staat gezonde voeding altijd centraal. Tessa verzorgt de lekkerste glutenvrije gerechten wegens haar coeliakie. Dit heeft er voor gezorgd dat Tessa erg creatief is geworden met koken en ze experimenteert er dan ook op los om gezonde en volwaardige maaltijden voor te schotelen. Tessa kijkt altijd elk jaar uit naar de zomer, zodat zij weer alle ijssalons van Amsterdam kan uitproberen.
Tessa Emmen
Volg Tessa

Latest posts by Tessa Emmen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt