Top 5: Best gelezen in september
Mariëlle van Stek

Top 5: Best gelezen in september

zondag 02 oktober 2016
Dit zijn de best gelezen artikelen van De Hippe Vegetariër in september. Welke was jouw favoriet? Op naar oktober!


Snelle vegan kimchi
Toen ik voor het eerst kimchi proefde, was ik op slag verliefd. Kimchi is zoutig, gekruid, gemberachtig én knoflookachtig en dat alles met een zure ondertoon: een Koreaans vuurwerk van smaken. En… het is hartstikke goed voor je! Er bestaan meer dan 200 soorten kimchi, dus dit gerecht is met recht de kroon van de Koreaanse cultuur en trots te noemen.

 

 

Top 5: Vegetarische lunchgerechten
Het leuke van de lunch is dat je er alle kanten mee op kunt! Van simpel en snel tot uitgebreid en gevarieerd. Als je de tijd hebt kan je echt iets lekkers in elkaar zetten, terwijl je met de juiste voorbereiding ook iets verrassends en gezonds kan meenemen voor onderweg. Hier mijn top 5 voor verschillende momenten. Welke past bij jou?

 

 

Wat mag er wel en wat niet in de koelkast?
Het is een luxeprobleem: zo’n volle koelkast dat je verse boodschappen niet meer in je koelkast erbij passen. Dan heb je de optie om die eens flink leeg te gaan eten (met vrienden of gewoon alleen), of om te kijken of alles wat er in de koelkast zit daar wel in hoort. Weet jij wat er niet in hoeft en wat absoluut wel? Ik zocht het voor je uit!

 

 

Italiaanse keuken: vegetarische lasagne
Omdat ik wil laten zien dat vegetarische keuken oneindig veel mogelijkheden bied, besteed ik de komende weken speciale aandacht aan wereldgerechten. Diverse gerechten afkomstig uit bijzondere, internationale keukens waar vegetarisch eten een speciale plek in neemt. Deze week aandacht voor de pure en verse Italiaanse keuken met het recept voor Parmigiana di Melanzane, een soort van vegetarische lasagne maar dan met aubergine als lasagnebladen!

 


Symptomen van een burn-out
Maar liefst 1 miljoen Nederlanders kampen met burn-out klachten. Maar wat is een burn-out nu precies? Waaraan kan je een dreigende burn-out herkennen? Waarom heeft de één wel te kampen met een burn-out en de ander niet? En wat kan je er tegen doen?

 

 

Wat was jouw favoriete artikel van september? Laat het ons dan weten via de website, Facebook of Twitter. Ik ben ontzettend benieuwd! 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.