...

Top 5: eten uit andere culturen

door | 21 mei 2023 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Vandaag is het Internationale dag van de Culturele Diversiteit. Nederland is een multicultureel land en daardoor hebben wij een hoop aanbod aan eten met invloeden vanuit andere landen. Tegenwoordig eten wij niet alleen meer stamppot, maar ook een breed scala aan gerechten en ingrediënten. Speciaal om deze dag te vieren hebben wij dan ook een lijstje gemaakt met 5 typische gerechten uit verschillende culturen. Natuurlijk hebben wij wel onze vegetarische draai er aan gegeven. 

Vegan Turkse pizza

Japanse udon noedel-groentesoep met gemengde paddenstoelen

Indiase curry met zoete aardappel en romanesco

Marokkaanse duizendgaatjes pannenkoeken

De Mexicaanse keuken: enchiladas rojas

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Of heb jij een ander favoriet recept uit een andere cultuur of misschien wel je eigen? Laat het ons weten in een reactie of op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd! 

 

Summary
Top 5: eten uit andere culturen
Article Name
Top 5: eten uit andere culturen
Description
Vandaag is het Dag van de Culturele Diversiteit. Om deze dag te vieren hebben wij een top 5 gemaakt met gerechten uit verschillende culturen.
Author
Tessa Emmen
Volg Tessa

Tessa Emmen

Experimenterende foodie at De Hippe Vegetariër
Bij onze stagiair staat gezonde voeding altijd centraal. Tessa verzorgt de lekkerste glutenvrije gerechten wegens haar coeliakie. Dit heeft er voor gezorgd dat Tessa erg creatief is geworden met koken en ze experimenteert er dan ook op los om gezonde en volwaardige maaltijden voor te schotelen. Tessa kijkt altijd elk jaar uit naar de zomer, zodat zij weer alle ijssalons van Amsterdam kan uitproberen.
Tessa Emmen
Volg Tessa

Latest posts by Tessa Emmen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt