...

Top 5: lekkerste Koningsdag snacks

door | 23 apr 2023 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Over 4 dagen is het weer zo ver: onze koning is jarig! Een goede reden voor een dansje, drankje en heel veel gezelligheid. Wij Nederlanders vieren dit feestje dan ook heel graag met hem mee. Maar wat is een feestje zonder lekkere snacks? Daarom hebben we speciaal voor deze dag de vijf lekkerste oranje snacks onder elkaar gezet. Dan hoef jij alleen nog maar jouw favorieten eruit te kiezen en te genieten van het eindresultaat. Ideaal wanneer je een feestje organiseert of tussendoor zin hebt in wat lekkers. Lees snel verder!

Asperge hotdogs met wortelketchup

Oranje taco’s met salsa verde en pompoen

Pizza van zoete aardappel

De ultieme Koningsdag snack: oranje paprika tosti’s

3 dipsausjes met oranje paprika: muhammara, bruschetta en hummus

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Of heb jij een ander favoriet recept voor een lekkere Koningsdag snack? Laat het ons weten in een reactie of op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: lekkerste Koningsdag snacks
Article Name
Top 5: lekkerste Koningsdag snacks
Description
Onze koning is bijna jarig en dat is reden voor een feestje! Maar wat is nu een feestje zonder lekker eten? Klik hier voor onze top 5 snacks!
Author
Kristie van der Wekke
Volg Kristie

Kristie van der Wekke

Creatieve foodie at De Hippe Vegetariër
Kristie heeft, naast haar grote hobby voor schrijven, nog een andere liefde, namelijk alles wat met eten te maken heeft! Sinds de start van haar opleiding Voeding & Diëtetiek is haar dieet steeds meer plantaardig geworden. Ze staat dan ook graag in de keuken om de lekkerste vega(n) receptjes uit te proberen. Een leuk feitje: haar favoriete eten verandert daardoor met de dag, met op dit moment vegan jackfruit rendang!
Kristie van der Wekke
Volg Kristie

Latest posts by Kristie van der Wekke (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt