...

Top 5: Ovenschotels

door | 3 okt 2021 | Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Ovenschotels. Je kunt uren in de keuken staan om dit gerecht te bereiden, of je bent juist zó klaar! Ovenschotelrecepten zijn super divers! Het enige dat alle ovenschotels met elkaar gemeen hebben, is dat je even moet wachten tot die heerlijke schotel de oven uit kan. Maar, het is altijd het wachten waard. Vandaag hebben wij vijf van onze favoriete ovenschotelrecepten voor je op een rijtje gezet. Veel kookplezier!

Vegan Shepherd’s pie met linzen

Witte bonen gnocchi bake met tomaten-paprikasaus

Aubergine cannelloni met cottage cheese en broccoli

Vegan moussaka

Mac & cheese met pompoen

Heb jij een van deze ovenschotels geprobeerd? Heb jij nog een andere favoriet? Laat het ons weten in een reactie op de website of via een berichtje op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Ovenschotels
Article Name
Top 5: Ovenschotels
Description
Je moet even wachten tot ie de oven uit kan, maar het is altijd het wachten waard. Vandaag onze top vijf ovenschotelrecepten!
Author
Willemijn van Bree

Willemijn van Bree

Vegetarische Foodie at De Hippe Vegetariër
Willemijn is een creatieve communicatiestudente met een liefde voor food, fashion, schrijven en natuur. Ook zij is vegetariër en altijd op zoek naar de allerbeste vegaburger. In haar vrije tijd is ze het liefste bezig met het bakken van de lekkerste hartige taarten, muziek maken, of een bezoekje brengen aan haar thuisland, Brabant.
Willemijn van Bree

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt