...

Top 5: Pompoen recepten

door | 10 okt 2021 | De Hippe Vegetariër, pompoen, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

De herfst is ondertussen echt begonnen en dat betekent dat de seizoensgroenten zijn veranderd. Als wij denken aan herfst, dan denken wij direct aan pompoen! Iedereen heeft natuurlijk wel eens een spook gemaakt van een pompoen met Halloween, maar het kan een behoorlijk onhandige groente zijn om mee te koken. Zo’n groot en lomp ding, wat moet je daar nou mee? Vandaag delen wij vijf van onze favoriete pompoenrecepten, lees ze hier!

Romige pompoen tagliatelle met Italiaanse roerbakgroente

Pompoengnocchi met zelfgemaakte pestosaus, frisse ricotta en notenkruim

Vegabijbel: pompoen-pecanburger

Vega budget: herfstachtige pompoensoep

Quiche met pompoen en prei

Heb jij een van deze pompoen recepten geprobeerd? Heb jij nog een ander favoriet recept? Laat het ons weten in een reactie op de website of via een berichtje op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Pompoen recepten
Article Name
Top 5: Pompoen recepten
Description
Als wij denken aan herfst, dan denken wij direct aan pompoen! Vandaag delen wij vijf van onze favoriete pompoenrecepten, lees ze hier!
Author
Karlijn Swaen

Karlijn Swaen

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Karlijn mag zich een ware foodie noemen. Ze is vaak in de keuken te vinden en vindt het heerlijk om haar vrienden en familie een nieuw gevonden recept voor te schotelen. Karlijn is een enorm gezelligheidsdier en houdt ervan om in haar vrije tijd actieve dingen te doen, het liefst met de benodigde bezoekjes aan een lunchroom. Een leuk feitje over Karlijn; met een kopje koffie maak je haar altijd blij!
Karlijn Swaen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt