Print Friendly, PDF & Email

Kokos is een van mijn favoriete smaakmakers. Het is in verschillende vormen te vinden, waarbij kokosmelk toch wel echt mijn favoriet is. De kokosnoot heeft een goede reputatie. Het is dan ook niet voor niets dat deze smaakmaker zijn eigen dag heeft gekregen: de dag van de kokosnoot! 2 september is het zover en aangezien voorpret de leukste pret is, delen wij vandaag alvast onze top 5 recepten met kokosnoot!

Hemels koken: roerei met kokosdukkah

BIMI® BATTLE: Thaise noedelsoep met kokosmelk, Bimi® broccoli en champignons

Gele kokoscurry met quorn en jasmijn rijst

Vegan: ijskoffie, ontbijtshake en kokoscocktail

De Thaise keuken: Khao Niao Mamuan (koude kleefrijst) met zout-zoete kokossaus

Wat is jouw favoriete recept met kokos? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen! Je krijgt 5 euro korting met de code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
Top 5: recepten met kokosnoot
Article Name
Top 5: recepten met kokosnoot
Description
Kokos is een van mijn favoriete smaakmakers. Het is in verschillende vormen te vinden en dat laten we graag zien in onze top 5 recepten met kokosnoot!
Author