...

Top 5: vegetarische pizza

door | 17 feb 2019 | Pizza, Recepten, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Pizza! Wie houdt er niet van? Een pizza van de Italiaan, of gewoon één uit de diepvries, het is altijd goed. Maar je kunt natuurlijk ook zelf je eigen veggie pizza samenstellen! Deze vijf recepten van vegetarische pizza’s hebben iets bijzonders. Ga jij voor de wrap pizza, pizza van zoete aardappel of toch gewoon de traditionele variant?

3 x zelf wrap pizza maken

Pizza van Turks brood

Italia al Pomodoro: Pizza met vijgen en gorgonzola

Pizza van zoete aardappel

DIY TREND: pizza cones

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons met jouw creatie via Facebook, Instagram of in een reactie. We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: vegetarische pizza
Article Name
Top 5: vegetarische pizza
Description
Pizza! Wie houdt er niet van? Een pizza van de Italiaan, of gewoon één uit de diepvries, het is altijd goed. Maar je kunt natuurlijk ook zelf je eigen veggie pizza samenstellen! Deze vijf recepten van vegetarische pizza's hebben iets bijzonders. Ga jij voor de wrap pizza, pizza van zoete aardappel of toch gewoon de traditionele variant?
Author
Mariëlle van Stek
Volg Mariel

Mariëlle van Stek

Eindredacteur at De Hippe Vegetariër
Mariëlle is eigenlijk helemaal niet zo'n supergezonde vegetarische foodie, maar een leergierige dame met een vlotte pen en een nieuwsgierige kijk op de wereld. Een onmisbare vrolijke noot in het team!
Mariëlle van Stek
Volg Mariel

Latest posts by Mariëlle van Stek (see all)

1 Reactie

  1. Tessa Berg

    Ik ben zelf ook meer van vegetarisch eten en ik probeer het zoveel mogelijk te doen. Bij bepaalde gelegenheden maak ik dan nog wel eens een uitzondering. In ieder geval bedankt voor de tips!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt