De hoogtepunten van team De Hippe Vegetariër in 2022!
Karlijn Swaen

De hoogtepunten van team De Hippe Vegetariër in 2022!

vrijdag 30 december 2022
Twintig, tweeëntwintig, het jaar komt weer tot een eind. Ook dit jaar was weer een bewogen jaar, met een paar verschrikkelijke gebeurtenissen op de wereld. Gebeurtenissen die we tot op de dag van vandaag nog steeds allemaal voelen. Om ons te focussen op de positieve dingen, blikken wij in dit artikel terug op onze hoogtepunten van 2022. Benieuwd? Lees snel door!

Terugblik van Lieske
Ik kijk terug op een jaar waarin we opnieuw heel veel mensen hebben kunnen inspireren om vaker te kiezen voor vega. En dat is natuurlijk waar we het ieder jaar weer voor doen: heel Nederland laten zien hoe lekker, makkelijk en snel vegetarisch en plantaardig eten eigenlijk is. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat we elke dag nieuwe artikelen publiceren op onze website en dat deze nog steeds gratis toegankelijk zijn voor iedereen die op zoek is naar inspiratie of informatie rondom vega en meer! Ik ben erg blij dat we dit met een heel team van vegetariërs, veganisten en flexitariërs doen en dat we je hier vanaf achter de schermen ook meer van hebben laten zien in 2022! Ik kijk nu al uit naar volgend jaar, het jaar waarin De Hippe Vegetariër in september alweer 10 jaar bestaat - hierover later meer, we maken van ons jubileum een waar feestjaar! Ben jij erbij?


Terugblik van Karlijn
Begin 2022 mocht ik mij aan het vaste team van De Hippe Vegetariër toevoegen. Van stagiaire naar junior, ik heb ontzettend genoten! We hebben enorm veel mensen mogen inspireren, leuke samenwerkingen op gezet en gegroeid in onze Social Media strategie. Tegenwoordig zijn wij ook steeds meer actief op TikTok en laten we onszelf steeds meer zien op Instagram. Zoals Lieske al zegt: volgend jaar bestaan wij alweer tien jaar, dus dat is reden voor een feestje! Ik kijk daarom ook erg uit naar volgend jaar en hoop weer veel nieuwe en trouwe volgers te mogen inspireren met vegetarische en veganistische recepten!

Terugblik van Robin
2022 is een jaar geweest vol met toffe samenwerkingen. Dit jaar kwamen Karlijn, Léonie en Suzanne als vaste versterking bij ons team en heb ik hen mogen begeleiden bij de fotografie. We hebben hele toffe samenwerkingen gedaan, zoals voor Quorn, Rootzz of Nature en Zespri. Daarnaast hebben we weer een heel cool e-book gemaakt 'BBQ & Buiten'. Een jaar vol moois! Per 2023 zal ik niet meer werken bij De Hippe Vegetariër en ga ik mijn eigen pad bewandelen, maar ik kijk met veel plezier terug op mijn mooie tijd!

Terugblik van Léonie
2022, het jaar dat ik me bij het team van De Hippe Vegetariër mocht voegen en wat ben ik blij met deze kans. Na een half jaar al werkzaam te zijn voor Green Food Lab kwam ik er achter dat mijn hart bij receptontwikkeling en fotografie ligt, dus deze overstap was dan ook voor mij hét hoogtepunt van het jaar. En natuurlijk heb ik er in dit jaar een onwijs leuk team bijgekregen! Een ander hoogtepunt dit jaar was toch ook wel dat we met Green Food Lab en De Hippe Vegetariër weer ein-de-lijk samen konden zijn om te genieten van hetgeen wat we toch het liefst doen; ETEN! Het feit dat de Corona-ellende langzaamaan toch wel als verleden tijd voelt is voor mij ook zeker een hoogtepunt dat niet onbenoemd kan blijven. Voor 2023 hoop ik dat er weer super toffe opdrachten aankomen, gaan we knallen met de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel, en gaan we vooral; heel. veel. eten!!! 


Terugblik van Suzanne
Voor mij was het hoogtepunt toch wel het 'BBQ & Buiten e-book'! Ik vond het namelijk heel leuk om dit als een van de eerste fotografie-projecten samen met Léonie uit te voeren. We hebben samen met het hele team zo een heel leuk zomers receptenboek neergezet.
Ook zitten er een paar foto's tussen met servies van mij thuis, dus ik kijk bij gebruik daarvan altijd positief terug naar het maken van dit e-book.

Terugblik van onze stagiaire Isabel
Mijn hoogtepunt van 2022 is de start van mijn stage bij De Hippe Vegetariër! Naast het recenseren van allerlei leuke kookboeken mocht ik ook voor het eerst zelf vega(n) recepten ontwikkelen. Het was super leuk om mijn eigen ideeën uit te werken en later terug te zien op de foto en het blog.
 Ik ben heel benieuwd aan wat voor leuke projecten ik nog mag werken voor De Hippe Vegetariër in 2023!

Hoe kijk jij terug op 2022? Was dit het jaar van ups en downs, of misschien wel jouw beste jaar ooit?! Deel jouw terugblik in een reactie op het blog, op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.