Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Doe jij mee?

Sluit je aan bij duizenden anderen die tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel ontdekken hoe leuk en lekker het is om bewuster te eten. Of je nu één dag meedoet, de hele week volhoudt, of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe smaken: iedereen is welkom!

Samen maken we een positieve impact op het milieu én inspireren we anderen om hetzelfde te doen. Zet die eerste stap, probeer iets nieuws, en wie weet blijft het niet bij deze ene week. Doe jij mee?

Onze favoriete producten

5 tips voor de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
  • 03 March 2025

5 tips voor de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Het is bijna zover, de 8e editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is vandaag van start

  • Lauretta Baarends
Artikel bekijken
Romige tofu-lasagne met spinazie
  • 03 March 2025

Romige tofu-lasagne met spinazie

Het is alweer veel te lang geleden dat wij een nieuw lasagne recept met je hebben gedeeld en toen we laatst in de keuken wat aan het expirementeren waren kwamen we op dit recept: een lasagne met tofu en spinazie

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Veggie Pad Thai
  • 04 March 2025

Veggie Pad Thai

Dag twee van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel en bij ons staat er vanavond een lekker Thais recept op het menu: Vegetarische Pad Thai

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Maak van deze Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel een feestje!
  • 04 March 2025

Maak van deze Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel een feestje!

De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is het perfecte moment om nieuwe, verrassende en vooral heerlijke plantaardige alternatieven te ontdekken

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken
Limabonen met cherrytomaten
  • 06 March 2025

Limabonen met cherrytomaten

Het is alweer donderdag in de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel—de perfecte gelegenheid om een heerlijk en inspirerend gerecht op tafel te zetten

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Veggie bunny chow
  • 07 March 2025

Veggie bunny chow

Een verrassend leuk fastfoodgerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken

  • Isabel Boerdam
Recept bekijken
Zo vier je het weekend met het ultieme comfortfood van Lovechock
  • 07 March 2025

Zo vier je het weekend met het ultieme comfortfood van Lovechock

Het is vrijdag, en dat betekent maar één ding: tijd om het weekend goed in te luiden

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken
Korean baked tofu met pittige komkommersalade
  • 08 March 2025

Korean baked tofu met pittige komkommersalade

Duik in de rijke smaken van de Koreaanse keuken met deze smaakvolle maaltijd

  • Joris de Kock
Recept bekijken
Zoete-aardappelskapsalon met tempeh-'shoarma'
  • 09 March 2025

Zoete-aardappelskapsalon met tempeh-'shoarma'

Ontstaan in een Rotterdamse kapsalon, en inmiddels is deze guilty pleasure niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken