

€ 17,99
bol.com
nonna tofu pers 3-laags
Sluit je aan bij duizenden anderen die tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel ontdekken hoe leuk en lekker het is om bewuster te eten. Of je nu één dag meedoet, de hele week volhoudt, of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe smaken: iedereen is welkom!
Samen maken we een positieve impact op het milieu én inspireren we anderen om hetzelfde te doen. Zet die eerste stap, probeer iets nieuws, en wie weet blijft het niet bij deze ene week. Doe jij mee?
Het is bijna zover, de 8e editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is vandaag van start
Het is alweer veel te lang geleden dat wij een nieuw lasagne recept met je hebben gedeeld en toen we laatst in de keuken wat aan het expirementeren waren kwamen we op dit recept: een lasagne met tofu en spinazie
Dag twee van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel en bij ons staat er vanavond een lekker Thais recept op het menu: Vegetarische Pad Thai
De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is het perfecte moment om nieuwe, verrassende en vooral heerlijke plantaardige alternatieven te ontdekken
Het is alweer donderdag in de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel—de perfecte gelegenheid om een heerlijk en inspirerend gerecht op tafel te zetten
Een verrassend leuk fastfoodgerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken
Het is vrijdag, en dat betekent maar één ding: tijd om het weekend goed in te luiden
Duik in de rijke smaken van de Koreaanse keuken met deze smaakvolle maaltijd
Ontstaan in een Rotterdamse kapsalon, en inmiddels is deze guilty pleasure niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken