Print Friendly, PDF & Email

Naast het veganistische restaurant Anat, kan je nu ook 100% plantaardig genieten bij De Herbivoor, in het centrum van Groningen. Hier kan je genieten van pure gerechten met groenten in de hoofdrol. Daar worden wij, Anneloes en Janet van Wander Women, blij van!

Het interieur
Je vindt De Herbivoor schuin tegenover bioscoop Pathé, in het centrum aan het Zuiderdiep. Ook in de zomer leuk, want dan kun je fijn buiten zitten terwijl je geniet van een smoothie, salade of iets anders lekkers dat uit de keuken getoverd wordt. Het interieur oogt natuurlijk. Er is veel gebruik gemaakt van hout en aardse kleuren: Een frisse inrichting met een fijne sfeer.

Bediening en de gasten
De Herbivoor wordt gerund door een sympathieke dame. De kans is groot dat de eigenaresse je bestelling op komt nemen! Ze deelt graag haar passie over lekker en gezond (plantaardig) eten met je. En, niet geheel onbelangrijk: gastvrijheid staat bij haar (en haar collega’s) hoog in het vaandel. Dat merk je in hoe ze haar gasten ontvangt.

Vegetarisch smullen
Bij de Herbivoor wordt volledig met biologische en seizoensgebonden producten gewerkt. Ze gebruiken verse producten die resulteren in lekkere en gezonde gerechten. Daardoor kan de menukaart dagelijks wisselen. Vast op de kaart staat wel hun signature dish: de Herbivoor burger. Om je vingers bij af te likken! Leuke extra optie: één keer per week, elke donderdagavond, kun je bij de Herbivoor van een heerlijk 3-gangen diner genieten. Het is een verrassingsmenu, dus je kunt genieten van een avondje zonder keuzestress ;-). Wij vinden De Herbivoor een aanwinst voor (plantaardig) Groningen!

De Herbivoor – Gedempte Zuiderdiep 59 – Groningen – www.deherbivoor.nl

Ben jij bij de Herbivoor geweest? Laat ons weten wat je ervan vond in een reactie op de website, of via Facebook, Instagram of Twitter!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!