Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Heb jij een echte guilty pleasure? Iets waar je jou ‘s nachts voor kunt wakker maken? Confession time: mijne zijn dus american pancakes met een goed gevulde milkshake erbij. Hmmmmm. Goed nieuws!! SNCKBR heeft mijn guilty pleasure weten om te toveren in een healthy pleasure!

Vegan pancakes
JAAAAA! SNCKBR heeft nu speciale pancakes & vegan milkshakes op het menu staan. Echte dikke fluffy american pancakes met de lekkerste toppings die je maar kunt bedenken. De pannenkoeken zelf zijn gemaakt van boekweitmeel, kokosroom, kokosbloesemsuiker & banaan. Helemaal vegan dus! Maar nu komt het lastige deel: je moet kiezen voor welke pannenkoeken je gaat. Er zijn Purple Haze-pancakes met bietjes, blauwe bessen en kokosbloesemstroop. Maar ook de Sweet Cheezus met mascarpone, gember en sinaasappel is echt een goede keuze. Of ga je toch liever voor een hartige variant met tofu en spinazie?

Vegan freakshakes
Naast de pancakes staan er nu ook vegan freakshakes op de kaart! En het is niet overdreven: die dingen smaken freaking goed en ze zien er uit om door een ringetje te halen *hearteyes*. De shakes zijn zó groot dat het al bijna een maaltijd op zich is, maar voor milkshakes hebben we altijd wel een plekje in onze buik over. Als je een echte zoetekauw bent zou ik kiezen voor Tha Sugadaddy. Niet zo heel healthy door de grote stukken brownie en het vanille ijs, maar wel een super lekker verwenmomentje. Als je een echte fruitliefhebber bent zou ik de Macho Mango nemen, extra bijzonder door de pittige twist. Ook met de pindakaas-fans is rekening gehouden: The Nutty Banoffee met bananenchips en kokosslagroom ziet er verrassend goed uit.

Meer over SNCKBR
Naast het prachtige eten kun je ook je ogen uitkijken naar het originele interieur bij SNCKBR in Amsterdam West. De bar hangt vol met polaroid-foto’s en de gelukskatjes naast de trap wenken je tegemoet als je naar boven loopt. De muren hangen vol met grote planten en de kleine cactusjes op de tafels maken het helemaal compleet. Verder is de inrichting heel industrieel met veel ijzer en grove lampenkappen. Vanaf de hoge tafels aan de balustrade heb je mooi zicht over de gezellige drukte van de Kinkerstraat. Ben je benieuwd naar de andere vestiging in De Pijp of wil je weten wat er ‘s avonds op het menu staat? Je leest het hier!

SNCKBR WEST, Kinkerstraat 106, 1053EC Amsterdam, +31 20 891 5933, www.snckbr.com

Ga jij deze hotspot binnenkort ook bezoeken of ben je er al geweest? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal! Laat ons weten wat je het lekkerste of het leukste vond in een berichtje via Facebook, Twitter, Instagram of in een reactie. En heb jij andere aanraders? Ook die horen we graag!

Summary
SNCKBR: vegan pancakes & freakshakes
Article Name
SNCKBR: vegan pancakes & freakshakes
Description
Wat is jouw guilty pleasure? Mijne zijn american pancakes met een milkshake erbij. SNCKBR heeft mijn guilty pleasure omgetoverd in een healthy pleasure!
Author