Print Friendly, PDF & Email

ROOTS is mijn favoriete healthy take-away in Amsterdam.Ik probeer hier zeker elke week een goede portie vitamines te scoren! Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen eigenaresse Liset het leuk vond een echt ROOTS-recept op De Hippe Vegetariër te delen. Liset’s recepten zijn altijd vegan, soms ook raw en sowieso lekker en gezond. Vandaag hun variant op overnight oats met worteltjes, kaneel en gember. Heerlijk fris ontbijt voor in de lente-maanden!

Wat heb je nodig?
45 gram (glutenvrije) havermout
Handje geraspte wortel
½ eetlepel chiazaad
175 ml plantaardige melk, bijvoorbeeld haver of amandelmelk
1 eetlepel maple syrup
½ theelepel kaneel
1/8 theelepel gember
2 eetlepels rozijnen
40 gram gehakte walnoten
½ banaan in plakjes


TIP: bestellen bij Albert Heijn zonder bezorgkosten? Of misschien zelfs 50% korting op je boodschappen? Hier vind je mooie aanbiedingen.

Bereidingswijze
Note: bereid dit de avond van te voren!
– Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen.
– Zet de kom met oats een nacht in de koelkast.
– S’ochtends even doorroeren, de plakjes banaan erop en opeten!

Heb jij dit recept gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Carrot cake overnight oats van ROOTS
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!