- 21 February 2025
Flan van zijdentofu met bietjes, zeewiersalade & sesam-yuzudressing
Koken met lokale ingrediënten, dat is leuk
- Lieske van der Waals
Met mijn blog probeer ik iedere dag opnieuw te laten zien dat vegetarisch eten helemaal van deze tijd is en niet meer onder doet voor een eetpatroon met vis en vlees. Wat is een mooier voorbeeld hiervan dan Michelin Ster restaurants die toveren met groente en geweldige vegetarische gerechten serveren? In deze rubriek delen de sterrenrestaurants hun vegetarische keukengeheimen.
Koken met lokale ingrediënten, dat is leuk
Tijdens de Horecava trok Joris Schildknecht met een collega in het restaurant van Dutch Cuisine alles uit de kast en werd er een driegangen vegan chefs menu gemaakt
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
Eens in de zoveel tijd doet de gelegenheid zich voor waarbij je helemaal uit wilt pakken
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken
De Librije Zwolle wint voor de tweede keer op rij de award voor beste restaurant van Nederland