...

Top 5: makkelijke recepten

door | 7 mei 2023 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Op een zondag wil je niets liever dan gewoon chillen zonder uren in de keuken te staan. Wij begrijpen dat en hebben daarom een lijstje voor jullie gemaakt met vijf super makkelijke recepten. Geen hogere wiskunde, maar wel een smakelijke maaltijd om je weekend mee af te sluiten. Tijd om te genieten van je welverdiende vrije dag!

Courgetti met doperwtenpesto en avocado

Bloemkoolrijst met wortel, munt, granaatappelpitjes en pistache

Puur en makkelijk: bitterzoete tabouleh met radicchio en granaatappel

Preisoep met bleekselderij en mascarpone

https://www.dehippevegetarier.nl/vegetarische-recepten/soort-recept/budget/gepofte-aardappel-met-opgeklopte-feta-en-geroosterde-groente/

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Of heb jij een ander favoriet makkelijk recept? Laat het ons weten in een reactie of op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd! 

 

Summary
Top 5: makkelijke recepten
Article Name
Top 5: makkelijke recepten
Description
Op zondag wil je niets liever dan chillen. Wij begrijpen dat en hebben daarom een lijstje gemaakt met vijf makkelijke recepten.
Author
Tessa Emmen
Volg Tessa

Tessa Emmen

Experimenterende foodie at De Hippe Vegetariër
Bij onze stagiair staat gezonde voeding altijd centraal. Tessa verzorgt de lekkerste glutenvrije gerechten wegens haar coeliakie. Dit heeft er voor gezorgd dat Tessa erg creatief is geworden met koken en ze experimenteert er dan ook op los om gezonde en volwaardige maaltijden voor te schotelen. Tessa kijkt altijd elk jaar uit naar de zomer, zodat zij weer alle ijssalons van Amsterdam kan uitproberen.
Tessa Emmen
Volg Tessa

Latest posts by Tessa Emmen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt