...
Print Friendly, PDF & Email

Mijn persoonlijke hoogtepunt van dit jaar! Samen met MAGGI lanceerde ik een speciale Dagje Geen Vlees productlijn om flexitarisch eten écht de nieuwe standaard te maken in Nederland. De recepten ontwikkelde ik samen met MAGGI chef ben, en we zorgen ervoor dat de recepten MAKKELIJK, SNEL, VOEDZAAM en bovenal LEKKER zijn. Kortom: we weerlegden alle vegetarische vooroordelen. Gewoon proberen dus, met het hele gezin! En nog een pluspunt: met een Dagje Geen Vlees recept heb je in één keer 120% van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente binnen. Feest dus, zo’n dagje zonder vlees!

Dagje Geen Vlees: Mexicaans groentepannetje

Dagje Geen Vlees: Indiase linzencurry

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje

Kijk zo kan je ze herkennen in de winkel! Op de zijkant vind je het recept en in het pakje vind je de specerijenmix die ervoor zorgt dat het recept ongelofelijk lekker wordt. Te koop in alle grote supermarkten!

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
3 x recepten voor een Dagje Geen Vlees
Article Name
3 x recepten voor een Dagje Geen Vlees
Description
Dit zijn 3 snelle, makkelijkere, voedzame en lekkere vegetarische recepten voor het hele gezin. Hiermee wordt een dagje geen vlees een feestje!
Author
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

7 Reacties

 1. Caren Borst

  Hallo Isabel,
  Zijn de producten van Maggi, dagje geen vlees, niet meer verkrijgbaar? Zou een jammer zijn. Laatste doosje net opgemaakt, ik heb ooit een aardige voorraad gekocht maar helaas nu op.

  Groetjes Caren

  Antwoord
  • Daniëlle van Kampen

   Beste Caren,

   Als het goed is moeten ze nog verkrijgbaar zijn in de Albert Heijn! 🙂

   Groetjes,
   Daniëlle

   Antwoord
 2. Irma

  Ik wil graag minder vlees eten en deze pakjes zijn voor mij een erg lekkere en laagdrempelige manier om dat te doen. Mis het vlees totaal niet in deze gerechten.

  Antwoord
 3. Marijke Klok

  Waarom moet er zoooo veel zout in verwerkt zijn? Onbegrijpelijk voor mij! Je denkt gezond te eten maar ondertussen eet je je nierfunctie kapot. Jammer hoor.

  Antwoord
  • Isabel Boerdam

   Hi Marijke! Heb je de gerechten echt geproefd? Ik ben heel benieuwd. Want op die enorme hoeveelheid groenten, valt het ongelofelijk mee…

   Antwoord
  • Lotte

   Vind het erg meevallen met het zout, stuk minder dan de standaard pakjes en zakjes. Of een beetje creatief mee zijn, nog wat meer groenten erin en dan lekker een portie in de vriezer voor een gemakdag

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt