Print Friendly, PDF & Email

Mijn persoonlijke hoogtepunt van dit jaar! Samen met MAGGI lanceerde ik een speciale Dagje Geen Vlees productlijn om flexitarisch eten écht de nieuwe standaard te maken in Nederland. De recepten ontwikkelde ik samen met MAGGI chef ben, en we zorgen ervoor dat de recepten MAKKELIJK, SNEL, VOEDZAAM en bovenal LEKKER zijn. Kortom: we weerlegden alle vegetarische vooroordelen. Gewoon proberen dus, met het hele gezin! En nog een pluspunt: met een Dagje Geen Vlees recept heb je in één keer 120% van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente binnen. Feest dus, zo’n dagje zonder vlees!

Dagje Geen Vlees: Mexicaans groentepannetje

Dagje Geen Vlees: Indiase linzencurry

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje

Kijk zo kan je ze herkennen in de winkel! Op de zijkant vind je het recept en in het pakje vind je de specerijenmix die ervoor zorgt dat het recept ongelofelijk lekker wordt. Te koop in alle grote supermarkten!

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
3 x recepten voor een Dagje Geen Vlees
Article Name
3 x recepten voor een Dagje Geen Vlees
Description
Dit zijn 3 snelle, makkelijkere, voedzame en lekkere vegetarische recepten voor het hele gezin. Hiermee wordt een dagje geen vlees een feestje!
Author