Print Friendly, PDF & Email

Het gezelligste moment van Pasen? Dat is natuurlijk het Paasontbijt! Met z’n allen aan een goed gevulde tafel, de lekkerste hapjes en baksel en niet onbelangrijk: heel veel gezelligheid. Maar daarnaast is het ook hét ideale moment om aan je gezin en familie te laten zien hoe lekker een plantaardig Pasen kan zijn. Goed voor de wereld en voor je visite minstens zo lekker als het traditionele paasontbijt. Heb jij nog inspiratie nodig voor welke vegan gerechten je tijdens het Paasontbijt op tafel kan zetten? Kijk dan eens in ons lijstje met deze vijf overheerlijke vegan recepten en maak er samen een heel vrolijk en duurzaam Pasen van!

PASEN: vegan galette met aardbei, bosbessen en sinaasappel

PASEN: vegan glutenvrij brood met kokos, appel en pitten

PASEN: vegan kikkererwten scramble

PASEN: vegan carrot cinnamon rolls

PASEN: Vegan paasbrood met amandelspijs spread

 
Heb jij een van deze recepten gemaakt? Of heb jij een ander favoriet recept voor een plantaardig Pasen? Laat het ons weten in een reactie of op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd! 

 

Summary
Top 5: vegan Paasontbijt recepten
Article Name
Top 5: vegan Paasontbijt recepten
Description
Het gezelligste moment van Pasen? Dat is natuurlijk het Paasontbijt! Kijk eens in ons lijstje met deze vijf vegan recepten voor Pasen!
Author