Paksoi is een knapperige, Aziatische groente die zich goed leent om mee te wokken. Vaak is paksoi een deel van het groter geheel en niet de ster van het recept, maar in allebei de gevallen is het heel lekker! Je kan paksoi goed gebruiken als rauwkost om ergens in te dippen, maar ook om fijn mee te koken. Om je inspiratie te geven: hierbij mijn top 5 recepten met paksoi!
Recepten
- 16 July 2021
Gegrilde paksoi salade met paddenstoelen
De paddenstoelen spiesjes waren al een ding, maar door middel van dit recept voor een salade variant presenteer je een nieuwe klassieker
- ZTRDG
Recepten
- 26 May 2015
Aziatische Keuken: oneindig wokken + paksoi recept
Veel vegetariërs zijn dol op de Aziatische keuken
- Isabel Boerdam
Recepten
- 05 August 2016
Koolraap pannenkoekjes met roerbak groenten en mangochutney
Je altijd al eens in een andere keuken willen wanen
- Hedwig Zeinstra
Recepten
- 31 May 2017
Crudité met nieuwe hoemoes van Maza
Hoe eet jij hoemoes het liefst
- Isabel Boerdam
Recepten
- 26 October 2015
Japanse ramen met boekweit noedels
Dit recept is heerlijk als lunch, maar kan naar mijn mening ook prima ’s avonds op het menu staan
- Lieske van der Waals
Wat is jouw favoriete recept met paksoi? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.