...

Top 5: Artikelen over slaap

door | 27 mrt 2022 | De Hippe Vegetariër, Gezondheid, Ontspanning

Print Friendly, PDF & Email

Ben jij overdag erg moe omdat je ’s avonds niet in slaap komt door bijvoorbeeld stress of gepieker? 1 op de 3 Nederlanders heeft last van slaapproblemen. Voor die personen hebben wij iets super tofs. In samenwerking met Culture of Sleep presenteren we het Persoonlijk Slaaptraject ‘Beter Slapen’. Hiermee slaap je beter binnen 6 weken! In onderstaande artikelen vertellen we je meer over slaapproblematiek en wat je hieraan kunt doen.

7 soorten rust

Hoe ga je om met piekeren in bed

Dit gebeurt er met je als je te weinig slaapt

Zo herken je slaapangst en dit is hoe je het kunt doorbreken

De vicieuze cirkel van stress en slecht slapen

 

Heb jij moeite met slapen? Wij presenteren samen met Culture of Sleep het Persoonlijk Slaaptraject Beter Slapen. Slaap beter binnen 6 weken! Doe jij met ons mee?

 

Summary
Top 5: Artikelen over slaap
Article Name
Top 5: Artikelen over slaap
Description
1 op de 3 Nederlanders heeft last van slaapproblemen. In deze 5 artikelen vertellen we je meer over slaapproblemen en wat je eraan kunt doen.
Author
Jitske IJlstra
Volg Jitske

Jitske IJlstra

Creatieve foodie at De Hippe Vegetariër
Jitske is een echte creatieveling, onder andere met koken. Ze is vaak in de keuken te vinden om nieuwe (duurzame) recepten te testen. Waar ze die inspiratie opdoet? Op reis! Wanneer het kan is Jitske graag in het buitenland om nieuwe (eet)culturen te ontdekken. Ze hopt dan van terrasje naar terrasje. Op dat terrasje zal je Jitske nooit alleen aantreffen, haar energie haalt ze namelijk uit gezelligheid.
Jitske IJlstra
Volg Jitske

Latest posts by Jitske IJlstra (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt