Print Friendly, PDF & Email

Dit waren de best gelezen artikelen van De Hippe Vegetariër in maart. Staat jouw favoriet er tussen? Op naar april!

Vegetarische couscous met courgette koekjes
Couscous is ideaal als je weinig tijd hebt, maar wel een lekkere en gezonde vegetarische maaltijd op tafel wilt zetten. Deze supersimpele couscous met zelfgemaakte courgette koekjes van onze vrienden van ZTRDG is origineel en gezond. Voedzaam dankzij de granen en de feta, de paprika en verse kruiden maken het af!

 

 

Top 5: recepten met paddenstoelen
Paddenstoelen: één van mijn favoriete ingrediënten! Door de subtiele maar bijzondere smaak en zachte textuur kunnen ze in ontzettend veel gerechten worden verwerkt. Veel meer dan in de standaard pasta en risotto. Om je wat inspiratie te geven van bijzondere combinaties, hierbij mijn top 5 van recepten met paddenstoelen!

 

 

Top 5: recepten met zoete aardappel
Zoete aardappel is een hele fijne groente die goed vult, een hele lekkere smaak heeft en je ideaal kan combineren met andere producten! Om je wat inspiratie te geven van welke kanten je er mee op kan, hierbij mijn top 5 van recepten met zoete aardappel!

 

 

Vegetarische bolognese met kastanje champignons en linzen
Bolognese is niet voor niets een favoriete pastasaus. Het is simpel, snel, lekker en je kan er van alles ingooien! Deze vegetarische versie van onze vrienden van ZTRDG is vullend en gezond door de linzen, kastanje champignons, winterpeen, bleekselderij en krijgt de klassieke touch van de Italiaanse klassieker. Een aanrader voor je pasta!

 

 

Zoete aardappelcake
Wist je dat je met zoete aardappel ook heerlijk kunt bakken? Restjes zoete aardappel gebruik je bijvoorbeeld voor een heerlijke cake. Onze vrienden van ZTRDG maakten deze met cichorei, de wortel van een plant met een koffieachtige smaak die heerlijk samen gaat met de verwarmende zoete aardappel, gember, honing en kaneel. Lekker bij een kop Chikko-Not-Coffee!

 

 

Wat was jouw favoriete artikel van maart? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: best gelezen in maart
Article Name
Top 5: best gelezen in maart
Description
Dit waren de best gelezen artikelen van De Hippe Vegetariër in maart. Staat jouw favoriet er tussen? Op naar april!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!