...

Top 5: Favoriete ontbijtplekjes

door | 19 nov 2023 | De Hippe Vegetariër, Ontbijt, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Wat een heerlijk vooruitzicht: voordat we gaan slapen, verheugen we ons al op wat voor heerlijk ontbijt we de volgende ochtend gaan eten. Want laten we eerlijk zijn, een goed ontbijt is essentieel voor een fantastische start van de dag, nietwaar? En wat is er nu beter dan jezelf af en toe te verwennen met een ontbijt buiten de deur? De afgelopen jaren hebben we allerlei plekjes ontdekt waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt: pannenkoeken, smoothies, bagels, we zijn dol op alles! Speciaal voor jou hebben we onze top 5 favoriete ontbijtplekjes samengesteld. Benieuwd? Lees snel verder en wie weet kun jij binnenkort zelf ervaren hoe heerlijk het is om bij een van deze plekjes te ontbijten!

Puur, lekker en vers eten bij Het Lokaal 

MOAK pancakes: pannenkoekenhemel in Amsterdam

All day breakfast bij Wild & The Moon

Bagels & Beans: verkozen tot beste vegetarische restaurant

Jacob’s Juice: Zero Waste Juice Bar

Ben jij al eens naar een van onze favoriete ontbijtplekjes geweest? Of waar ga jij het liefst buiten de deur ontbijten? Laat het ons weten in de reacties, op Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Favoriete ontbijtplekjes
Article Name
Top 5: Favoriete ontbijtplekjes
Description
Ben je ook zo dol op ontbijten? Wij ook! Daarom hebben wij speciaal en top 5 samengesteld met onze favoriete ontbijtplekjes!
Author
Tessa Emmen
Volg Tessa

Tessa Emmen

Experimenterende foodie at De Hippe Vegetariër
Bij onze stagiair staat gezonde voeding altijd centraal. Tessa verzorgt de lekkerste glutenvrije gerechten wegens haar coeliakie. Dit heeft er voor gezorgd dat Tessa erg creatief is geworden met koken en ze experimenteert er dan ook op los om gezonde en volwaardige maaltijden voor te schotelen. Tessa kijkt altijd elk jaar uit naar de zomer, zodat zij weer alle ijssalons van Amsterdam kan uitproberen.
Tessa Emmen
Volg Tessa

Latest posts by Tessa Emmen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt