...

Top 5: burgerrecepten met een twist 

door | 30 apr 2023 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Mmmm comfort food, wat kan dat op z’n tijd toch lekker zijn. Maak van deze zondag het perfecte moment om weer eens een nieuwe twist te geven aan jouw favoriete vega(n) burger. Je kunt eindeloos variëren met de toppings en sauzen die je aan je burger toevoegt. En dat leidt tot wereldse smaken! Om je alvast op wat ideeën te brengen, hebben wij hier onze top 5 lekkerste burgerrecepten met een twist onder elkaar gezet. Veel plezier met het bouwen van jouw perfecte burger! 

Hamburgers met een Indian Twist

Veggie & Vegan hamburgers: Texaanse burger

Gado gado burger

Falafelburger met kruidenyoghurt en rode ui

Veggie & Vegan hamburgers: kastanje-paddenstoelen-pastinaakpatty

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Of heb jij een ander favoriet recept voor een hamburger met een twist? Laat het ons weten in een reactie of op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd! 

 

Summary
Top 5: hamburger recepten met een twist 
Article Name
Top 5: hamburger recepten met een twist 
Description
Maak van deze zondag het perfecte moment om weer eens een nieuwe twist te geven aan jouw favoriete vega(n) burger. Veel plezier met koken!
Author
Kristie van der Wekke
Volg Kristie

Kristie van der Wekke

Creatieve foodie at De Hippe Vegetariër
Kristie heeft, naast haar grote hobby voor schrijven, nog een andere liefde, namelijk alles wat met eten te maken heeft! Sinds de start van haar opleiding Voeding & Diëtetiek is haar dieet steeds meer plantaardig geworden. Ze staat dan ook graag in de keuken om de lekkerste vega(n) receptjes uit te proberen. Een leuk feitje: haar favoriete eten verandert daardoor met de dag, met op dit moment vegan jackfruit rendang!
Kristie van der Wekke
Volg Kristie

Latest posts by Kristie van der Wekke (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt