...

Top 5: Lekkerste vegetarische recepten

door | 1 okt 2023 | Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Vandaag is het ‘Wereld Vegetarisme dag’! Voor ons geldt dit natuurlijk iedere dag, maar niet voor iedereen is dit het geval. Laten we daarom vandaag heerlijk vegetarisch koken en smullen. Wij willen laten zien dat vegetarisch eten net zo lekker of zelf lekkerder is dan recepten met vlees of vis. Daarom delen wij speciaal voor vandaag vijf van onze lekkerste vegetarische recepten. Hier zal jij van smullen, maar wij weten zeker dat je vleesetende vriend(in) dat stukje vlees niet zal missen. Waar wacht je nog op? Tover een van deze lekkere vegetarische recepten op tafel!

Pokébowl met komkommer, mango, omeletreepjes en sesamdressing

Aubergine-tomatenstoof met bulgur en gebakken uienringen

Quesadilla met boerenkool, pompoen en zwarte bonen

Surinaamse roti met vegetarische kipstukjes en sugarsnaps

Orzo met spinazie, paddenstoelen en geroosterde cherrytomaten

Ga jij een van deze lekkerste vegetarische recepten maken? Of hoort er nog een ander recept in dit rijtje thuis? Laat het ons weten in de reacties, op Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Lekkerste vegetarische recepten
Article Name
Top 5: Lekkerste vegetarische recepten
Description
Het is vandaag 'Wereld Vegetarisme dag'. Daarom delen wij speciaal vandaag een top 5 lijstje met de lekkerste vegetarische recepten!
Author
Tessa Emmen
Volg Tessa

Tessa Emmen

Experimenterende foodie at De Hippe Vegetariër
Bij onze stagiair staat gezonde voeding altijd centraal. Tessa verzorgt de lekkerste glutenvrije gerechten wegens haar coeliakie. Dit heeft er voor gezorgd dat Tessa erg creatief is geworden met koken en ze experimenteert er dan ook op los om gezonde en volwaardige maaltijden voor te schotelen. Tessa kijkt altijd elk jaar uit naar de zomer, zodat zij weer alle ijssalons van Amsterdam kan uitproberen.
Tessa Emmen
Volg Tessa

Latest posts by Tessa Emmen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt