Print Friendly, PDF & Email

Dit waren de vijf best gelezen artikelen op De Hippe Vegetariër van januari. Staat jouw favoriet er tussen? Op naar februari!

Vitamine B12 voor vegetariërs
Vitamine B12 is een heel belangrijke vitamine, maar voor vegetariërs en veganisten is het moeilijk om daaraan te komen. Het zit namelijk alleen in dierlijke producten zoals vlees, vis, zuivel en eieren. Als je geen of weinig dierlijke producten eet ligt een tekort dus snel op de loer. Maar hoe erg is dat nou? Waar krijg je dan last van? En wat kan je eraan doen? Wij zochten het voor je uit!

 

 

Reset in 7 dagen
Ken je dat gevoel? Dat je de balans in je eetpatroon even kwijt bent. Dat ene stukje chocolade na het eten is inmiddels een halve reep geworden, dat glaasje wijn op zaterdag krijgt een regelmatige uitzondering op doordeweekse dagen en terwijl je eigenlijk niets om chips geeft eet je ze toch op wanneer ze in de buurt zijn. “Nee” zeggen tegen onverstandige eetkeuzes en vasthouden aan je eigen gebalanceerde eetpatroon lijkt opeens moeilijker dan ooit te voren. Je voelt je machteloos en zakt weg in een gefrustreerde periode van onbevredigend snaaien en een paar pondjes extra. Zonde! Dit 7 dagen resetprogramma is erop gericht je uit dit dal te halen. Na deze week is het enkel nog een kwestie van doorpakken en je gezonde eetpatroon weer herstellen.

 

 

 

De beste recepten van 2016
Afgelopen jaar zijn er tal van nieuwe recepten online komen te staan. Dit waren de best gelezen recepten van 2016, jullie favorieten dus! Hopelijk hebben jullie genoten van deze inspiratie en gaan jullie dat in 2017 ook nog volop doen!

 

 

 

Dahlsoep met naanbrood
In Sri Lanka eten ze Dahl gewoon met de handen! Dip het lekkere brood gewoon in de soep en geniet van dit heerlijke comfort food. Deze kruidige linzensoep is ideaal op deze koude, winterse dagen.

 

 

 

De beste vleesvervangers van 2016
Ook dit jaar hebben we weer een hoop vleesvervangers getest. Deze vleesvervangers werden door jullie het beste gelezen in 2016! Staat jullie favoriet er tussen?

 

 

 

Welk artikel uit januari was jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie op de website of via een berichtje op Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: best gelezen in januari
Article Name
Top 5: best gelezen in januari
Description
Dit waren de best gelezen artikelen op De Hippe Vegetariër van januari. Staat jouw favoriet er tussen? Op naar februari!