Print Friendly, PDF & Email
3.5/5 - (2 stemmen)

Het is moederdag!  Dat betekent dat je vandaag één van de meest bijzondere personen in je leven vandaag extra in het zonnetje kan zetten. Met deze zoete baksels kan je je moeder verrassen met een ontbijtje op bed, of zoete traktatie bij de thee of koffie. Voor inspiratie: hier mijn top 5 recepten voor moederdag!

Bananen-pannenkoekjes met blauwe bessen
Niets is zo lekker als een feestelijk ontbijtje in het weekend (in bed). Deze bananen-pannenkoekjes lenen zich daar perfect voor! Super snel gemaakt, heel smaakvol en ook nog eens gezond en glutenvrij (want op basis van banaan). Heerlijk met blauwe bessen, romige yoghurt, ahornsiroop en een snufje kaneel.

 

 

Romige notentaart met rood fruit
De Groene Meisjes noemen dit een rauwe ‘cheesecake’. Dankzij de heerlijke kokosolie en de rauwe noten heeft het ook echt die romige structuur. Voor mij is het echter gewoon een geweldig notentaartje waar je bijna niet vanaf kan blijven. Een (best wel) gezonde snack voor tijdens een dipje, een verwennerij voor ieder moment van de dag!

 

 

Pistache rozenwater macarons
Met de feestdagen in het vooruitzicht hopen we jullie te inspireren met een mooi zeven-gangen-kerstmenu (afgestemd op vier personen)! Vandaag als allerlaatste, een cadeautje voor bij de koffie: pistache rozenwater macarons.

 

 

Pistachecake
Ik ben dol op pistachecake! Wie niet? Als er iemand weet hoe je cake moet bakken, dan is het Eke van Koken met Kennis. Hij heeft daar een echt vakmanschap van gemaakt. Dus niet zo gezond, maar wel super lekker en een pérfecte cake. Word je blij van!

 

 

Citroen merengue taart
De lente komt eraan, dat betekent een heerlijk zonnetje, de geboorte van lammetjes en kuikentjes, de eerste narcissen en natuurlijk paaseitjes zoeken! Wij sloven ons ieder jaar weer vol enthousiasme uit om een mooie tafel vol te zetten met heerlijke brunch items. Heb jij al nagedacht wat je gaat maken? De komende weken delen wij onze paasinspiratie. Vandaag deze heerlijke citroen merengue taart!

 

Wat ga jij voor je moeder doen met moederdag? Iets lekkers maken, of juist iets heel anders? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. Wij zijn benieuwd!

Summary
Top 5: recepten voor moederdag
Article Name
Top 5: recepten voor moederdag
Description
Het is moederdag! Dat betekent dat je vandaag één van de meest bijzondere personen in je leven vandaag extra in het zonnetje kan zetten. Met deze zoete baksels kan je je moeder verrassen met een ontbijtje op bed, of zoete traktatie bij de thee of koffie. Voor inspiratie: hier mijn top 5 recepten voor moederdag!