Print Friendly, PDF & Email

In kleinere gezelschappen, maar met net zoveel plezier. Dit jaar pakken wij met het met kerst extra groots aan. We laten het gourmetstel lekker in de kelder staan en gaan aan de slag met een diner met meerdere gangen. Gisteren deelde wij onze top 10 voorgerechten. Vandaag is het tijd voor onze favoriete hoofdgerechten!

Kerst: ‘gehaktbrood’ van linzen, paddenstoel en cranberry’s

Kerst: hartige strudel met prei, zongedroogde tomaat en olijven

De Californische keuken: bowl met gebraden pompoen

Vegan party: het ultieme winter gebraad

De Duitse keuken: kleine aardappelknoedels met romige spinazie

Flavour: portobellosteaks met puree van limabonen

Simpel van Ottolenghi: gepofte aardappels met spinazie en gorgonzola

Slow: risotto van geroosterde pompoen met bruine boter, salie, sinaasappel en pijnboompitten

Made by Ellen: bloemkool-wellington met kaasfonduesaus

Rebels lekker: open lasagne met gebakken paddestoelen en cashewricotta

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen! Je krijgt 5 euro korting met code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
Top 10: Kerst hoofdgerechten
Article Name
Top 10: Kerst hoofdgerechten
Description
Dit jaar laten we het gourmetstel lekker in de kelder staan en gaan we aan de slag met een heerlijk 3-gangendiner. Klik hier voor inspiratie!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!