Ben jij ook zo gek op gnocchi? De zachte bolletjes gemaakt van aardappel zijn een van onze favoriete variates op pasta. In deze top 5 met gnocchi recepten vind je inspiratie voor de normale gnocchi gecombineerd met de lekkerste sauzen of ingrediënten, maar ook variaties op de aardappelgnocchi! Denk aan spinazie en ricotta, knolselderij en pastinaak. Welke ga jij proberen?
Wat is jouw favoriete gnocchi recept? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
Summary

Article Name
Top 5: gnocchi recepten
Description
Ben jij ook zo gek op gnocchi? In deze top 5 met gnocchi recepten vind je inspiratie voor de normale gnocchi met de lekkerste sauzen of ingrediënten!
Author
Mariëlle van Stek
Gnocchi met druiven en walnoten (primi)
Ingrediënten
* Pak gnocchi
* Handje witte druiven
* Poedersuiker
* ½ handje gehakte walnoten
* Vierkazensaus van b.v. Taleggio, Emmentaler, Provolone en Pecorino (diPienza)
* Oatly room, (slag)room of Crème fraîche
* 50 gram ongezouten boter
* 50 gram meel
1. Ontvel en halveer de druiven en verwijder de pitten
2. Leg de helften met de open kant naar boven, op een vel bakpapier
3. Bestrooi met poedersuiker
4. Bak ze 10 minuten in de oven op 180 graden
5. Kook de gnocchi
6. Maak vierkazensaus
7. Voeg crème fraîche of room aan de vierkazensaus toe,
8. Schep de gnocchi op de borden, garneer met druiven, walnoten en kaassaus
9. Serveer met rode wijn!!!
Hoi Wobbe, wat klinkt dit lekker! Deze gaan wij ook een keertje proberen 🙂 YUM!