Print Friendly, PDF & Email

Niks fijner dan heerlijk rustig wakker worden en dan een ontbijtje op bed van je lief krijgen. Of andersom! Maak één van deze ontbijtjes klaar en verras jouw dierbare deze valentijn met heerlijk eten, waar jullie daarna samen van kunnen genieten, lekker knus in bed. Welke van deze vijf kies jij?

Toast met gebakken kruiden, komkommer en ei
Dit recept voor gebakken komkommers is variant op een heerlijke erfenis van een klassieke heldin: Julia Child. Deze versie kost de helft van de tijd. De vers gehakte kruiden maken het geheel helemaal af. Dit is een verrassend brunch-gerecht, een heerlijk lunch-gerecht of een lekkere avondmaaltijd. Je kunt het ook serveren op vers gesneden brood met een gepocheerd ei, zoals ik hier doe.

 

 

Happy & healthy fruitbowl
Je dag goed beginnen doe je met een fruitbowl! Want een fruitsalade saai? Zeker niet! In deze fruitbowl combineer je je favoriete ontbijtgranen van BioToday met je lievelingsfruit in combinatie met Braziliaanse acai, overnight oats, kokosyoghurt, kwark, boerenyoghurt of gepureerde mango. Happy & healthy start van de dag! En… BioToday geeft mijn boek weg vandaag, dus lees snel verder!

 

 

Overnight oats met chia, mango en blauwe bessen
Met dit zomerse weer is het natuurlijk heerlijk om in het zonnetje te genieten van een licht maar smaakvol ontbijt. Deze overnight oats (waar je overig oneindig om kan variëren met ander lekker fruit erin) mag niet ontbreken op je ontbijttafel! Super snel gemaakt de avond van te voren, waardoor het ook een ideale quick start is van jouw werkdag of work-out!

 

 

 Hoe maak je American pancakes?
Zelf American pancakes maken is stiekem heel erg makkelijk. Bekijk het filmpje en je leert het binnen 1 minuut!

Hoe maak je een gepocheerd ei?
Een gepocheerd ei maken is stiekem heel erg makkelijk. Bekijk hier het filmpje en je leert het binnen 1 minuut!

Waarmee word jij het liefst verrast op bed? Of maak je zelf graag? Laat het ons weten in een reactie op de website of via een berichtje op Facebook of Twitter! We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: ontbijtjes op bed
Article Name
Top 5: ontbijtjes op bed
Description
Niks fijner dan heerlijk rustig wakker worden en dan een ontbijtje op bed van je lief krijgen. Of andersom! Maak één van deze ontbijtjes klaar en verras jouw dierbare met heerlijk eten, waar jullie daarna samen van kunnen genieten. Welke van deze vijf kies jij?
Author