Print Friendly, PDF & Email

Mocht je net zo’n koukleum zijn als ik, dan is deze top 5 zeker iets voor jou! Vandaag delen wij namelijk vijf gerechten die verwarmende voedingsmiddelen bevatten. De thermische werking van voeding is afkomstig uit de Chinese voedingsleer. Deze vertelt ons dat er verkoelende, verwarmende en neutrale voedingsmiddelen zijn. In de winter moet ons interne kacheltje opgestookt worden en daarvoor zijn de verwarmende voedingsmiddelen. Zie daarom hier onze top 5: verwarmende gerechten!

BISH BASH BOSH! Zoete aardappel tikka massala

Vegetarische erwtensoep

Vega budget: pompoenrisotto

Vegan ontbijtrecept: ‘appeltaart’ havermout

Melanzane van aubergine en Parmezaan

Wat is jouw favoriete koolrecept? Laat ons weten wat jouw creatie is via een reactie op de website of een berichtje op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn heel benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen! Je krijgt 5 euro korting met code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
Lauren Kreijger
Article Name
Lauren Kreijger
Description
Mocht je net zo'n koukleum zijn als ik, dan is deze top 5 iets voor jou! Stook je interne kacheltje op met een van deze vijf gerechten!
Author