...

Top 5: recepten met de lekkerste lentegroenten 

door | 2 apr 2023 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Het zonnetje schijnt en de lucht wordt weer blauw, dat betekent dat de lente voor de deur staat! Om dit te vieren hebben we voor jullie de vijf meest smaakvolle lente recepten op een rijtje gezet, met daarin de groenten uit het seizoen. Want wil je duurzaam eten, dan kies je voor groenten die deze maanden volop groeien in Nederland. Lekker dichtbij huis dus! En dat hoeft niet alleen maar te leiden tot recepten volgens de Nederlandse keuken. Kijk maar eens naar de volgende vijf verrassende recepten die we met de seizoensgroenten uit de lente hebben gemaakt.

Groene orzo salade met asperges en citroen

Fattoush met pitachips

Groene shakshuka

Bietensalade met bulgur, walnoten en sinaasappelvinaigrette

Rabarbertaartjes met bieten en walnootpesto

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Of heb jij een ander favoriet recept met de lekkerste lente groenten? Laat het ons weten in een reactie of op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd! 

 

Summary
Top 5: recepten met de lekkerste lentegroenten 
Article Name
Top 5: recepten met de lekkerste lentegroenten 
Description
De lente staat bijna voor de deur! Kijk eens naar de volgende vijf verrassende recepten die we met groenten uit het seizoen hebben gemaakt.
Author
Kristie van der Wekke
Volg Kristie

Kristie van der Wekke

Creatieve foodie at De Hippe Vegetariër
Kristie heeft, naast haar grote hobby voor schrijven, nog een andere liefde, namelijk alles wat met eten te maken heeft! Sinds de start van haar opleiding Voeding & Diëtetiek is haar dieet steeds meer plantaardig geworden. Ze staat dan ook graag in de keuken om de lekkerste vega(n) receptjes uit te proberen. Een leuk feitje: haar favoriete eten verandert daardoor met de dag, met op dit moment vegan jackfruit rendang!
Kristie van der Wekke
Volg Kristie

Latest posts by Kristie van der Wekke (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt