Print Friendly, PDF & Email

Als vegetariër uiteten gaan met vleesetende vrienden? Soms best lastig. Jij hebt geen zin in een steakhouse, en zij niet in een groentewalhalla. What to do?! Wij hebben de oplossing voor jouw probleem: bij Mr. Porter en deze andere Amsterdamse restaurants zijn er zowel fantastische vega als vlees opties. Geen gedoe meer, yes!

Mr. Porter
Mr. Porter is het befaamde steakrestaurant op de bovenste etage van het luxe W hotel in het centrum van Amsterdam. Het W hotel is een echte hotspot voor iedereen die ervan houdt zich mooi uit te dossen, een chique cocktail te drinken en uit te kijken over de stad. Maar, je kunt er dus ook heel goed eten! En dan wordt er niet alleen aan de carnivore mannen gedacht, maar ook aan de dames die op zoek zijn naar een licht, kleurrijk diner. Denk aan bloemkool uit de oven, bietjescarpaccio, gekarameliseerde pompoen en dat alles culinair geserveerd met een mooi glas wijn erbij. Na het eten is de avond natuurlijk nog jong: je kunt genieten van een cocktail aan de bar of je begeven in de Mad Fox Club in de kelder tot in de vroege uurtjes.

Julius: voor vlees & vega

ACE: eigenzinnig restaurant in hartje Amsterdam

BESTE GROENTERESTAURANT: Librije’s Zusje in Amsterdam

Razmataz: verrast worden aan tafel

Ga jij deze hotspot binnenkort ook bezoeken of ben je er al geweest? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal! Laat ons weten wat je het lekkerste of het leukste vond in een berichtje via Facebook, Twitter, Instagram of in een reactie. En heb jij andere aanraders? Ook die horen we graag!

Summary
5 x Amsterdamse hotspots voor jou en je vleesetende vriend
Article Name
5 x Amsterdamse hotspots voor jou en je vleesetende vriend
Description
Als vegetariër uit eten gaan met vleesetende vrienden? Best lastig. Mr. Porter en deze andere Amsterdamse restaurants zijn fantastisch voor vega en vlees!
Author